Cinci exemplare din colectia lui Sylvester Stallone, oferite spre vanzare

Phillips si Bacs and Russo anunta ca si-au unit eforturile pentru a oferi spre vanzare cinci exemplare de ceasuri din colectia personala a lui Sylvester Stallone. Unele dintre acestea au aparut chiar si in filmele renumitului actor.

In cadrul licitatiei tematice “Racing Pulse” din 12 decembrie 2020 ce va avea loc la New York, Phillips si Bacs and Russo vor offeri spre vanzare cinci exemplare de ceasuri care i-au apartinut actorului Sylvester Stallone. Renumit pentru rolurile sale in filmele de actiune si pentru castigarea a mai multor Golden Globe-uri, Stallone este cunoscut si pentru afinitatea sa fata de orologii.

“Sylvester Stallone a fost unul dintre cei mai mari actori timp de cateva decenii multumita rolurilor sale in filme care au ajuns sa influenteze societatea in care traim in moduri nemaiintalnite. Majoritatea oamenilor, insa, s-ar putea sa nu cunoasca faptul ca, pe langa talentul sau de actor, regizor si scenarist care l-au facut cunoscut la nivel mondial, el este si un avid colectionari de ceasuri. A cumparat mai multe exemplare de-a lungul anilor, insa atentia sa a fost intodeauna indreptata inspre cele mai calitative si impresionante modele. In prezent, Stallone este recunoscut pentru rolul activ pe care l-a avut in popularizarea Panerai, iar modelul care a starnit aceasta emotie in lume va fi oferit de vanzare de noi in decembrie. De-a lungul a zeci de ani, actorul a reusit sa formeze o colectie remarcabila formata din unele dintre cele mai importante ceasuri din zilele noastre. Este o onoare sa lucram impreuna cu domnul Stallone inspre a oferi aceste modele clientilor care le inteleg si apreciaza realmente important”, spune Paul Boutros, conducatorul Watches, Americas.

Ceasul Panerai PAM5218-201/a din filmul Daylight

Phillips isi anunta entuziasmul prin intermediul informarii trimise Temporis cu privire la comercializarea a ceea ce reprezinta, “fara indoiala”, unul dintre cele mai importante ceasuri produse vreodata de Panerai. Este exact acelasi model purtat de Sylvester Stallone in filmul Daylight din 1996. Piesa este considerata a fi reprezentativa startului global al marcii si ramane un punct de referinta pentru modul in care a schimbat industria elvetiana a ceasurilor.

“Officine Panerai” a fost cunoscuta pentru instrumentele sale de precizie inca de la infiintare sa din 1860 de catre Giovanni Panerai, urmand ca la scurt timp dupa acest moment sa furnizeze exemplare multiple fortelor navale regale din Peninsula. In 1993, Panerai a lansat colectie in editie limitata ce evoca modelele istorice ale marcii pregatite pentru civili. Acest eveniment a dus la realizarea a 677 de modele PAM5218-201/a, cunoscute drept si “Pre-Vendome Logo”. Entuziasmul pietei, insa, a fost unul descurajator. Profitul realizat de pe urma acestei initiative antreprenoriale nu a fost cunoscut publicului, insa toata situatia s-a schimbat in anul 1996, cand Sylvester Stallone a purtat un astfel de model in pelicula Daylight. De acolo, Luminor Panerai a devenit o marca internationala cunoscuta si din ce in ce mai dorita.

Exemplarul PAM5218-201/a se prezinta in conditii extraordinar de bune si are, chiar si dupa atat de mult timp, curelele originale cu design sharkskin. Stallone a fost extrem de atras de acest ceas si chiar a spus despre acesta ca “a trecut prin focurile iadului in timpul filmarilor”. A ramas in posesia sa pana astazi si poate ajunge la un doritor in luna decembrie. Se prezinta in forma sa originala, asa cum apare si in film, impreuna cu cutia, alte doua rezerve de curele si surubelnita originala din alama. Bineinteles, include si un mesaj personal din partea lui Sylvester Stallone impreuna cu un suvenir din 1996. Pretul estimat este de 40.000-80.000 de dolari.

Ceasul Richard Mille RM025-01 Tourbillon Chronograph Adventure

Aparut in urma unei conversatii dintre Sylvester Stallone si Richard Mille, RM025-01 raspunde intrebarii “Ce ceas ar fi purtat John Rambo?”.

Discutia dintre Stallone si Mille a dus la crearea uneia dintre cele mai complicate astfel de piese de catre atelierele Richard Mille. Ceasul contine o cantitate ametitoare de caracteristici unice, insa este optimizat pentru a fi cu adevarat de folos in situatiile in care supravietuirea este cea mai importanta tinta.

De altfel, Rambo ramane unul dintre rolurile cele mai importante jucate vreodata de Sylvester Stallone. Asadar, acest produs unicat contine un tourbillon, un cronograf, un compas detasabil si un loc special dedicat pentru pastilele purificatoare de apa.

Modelul este oferit spre vanzare impreuna cu o scrisoare scrisa de mana si semnata de renumitul actor. Pretul estimat este de 250.000-500.000 de dolari.

Richard Mille RM052-01 Tourbillon Skull TZP Nano-Ceramic

Primul ceas de Richard Mille a fost lansat in anul 2000, chiar cand mileniul se schimba. Mille isi dorea sa puna pe piata modele care puteau fi considerate de catre oricine adevarate piese de maiestrie. Pentru a-si atinge telul a folosit tehnici de ultima ora si materiale extrem de scumpe, insa a mentinut vie traditionala metoda elvetiana de realizare a acestora.

RM052-01 a fost lansat in 2013 si ramane in continuare un exemplu al dedicarii creatorului catre misiunea de a pune in masurarea timpului cele mai avansate tehnologii si cele mai noi materiale descoperite de om pentru a fi utile la scara industriala. Modelul poate fi considerat un adevarat reprezentant al cunoscutei zicale “memento mori” prin infatisarea pe care o are. Mai mult, ceasul este realizat din ceramica TZP si nanotuburi de carbon. Ansamblul este pus in evidenta de mecanismul skeletonizat.

Sylvester Stallone a avut in colectia sa unul dintre aceste doar 30 de exemplare si acum este pus spre vanzare cu un pret cuprins intre 350.000 si 700.000 de dolari.

La fel ca RM025-01, Richard Mille RM052-01 Tourbillon Skull TZP Nano-Ceramic vine la pachet cu o scrisoare scrisa de mana si semnata de renumitul actor.

Richard Mille RM059-01 Yohan Blake “Beast” Tourbillon

O interpretare diferita si curajoasa a ceasului a dus la aparitia acestui model. Este un testament public pe care Richard Mille il lasa umanitatii. A fost produs in doar 50 de exemplare si menirea sa a reprezentat-o purtarea in timpul competitiilor de 100 metri sprint. Fiind realizat din materiale premium precum titan si aluminiu stratificat, modelul este extrem de usor. A fost gandit pentru olimpicul Yohan Blake, al doilea cel mai rapid om din istorie.

Acum modelul va fi comercializat cu un pret initial de 300.000 de dolari.

Richard Mille RM032-TI

Purtat in The Expendables 3, modelul combina un cronograf cu functia de calendar anual, margini rotative si o carcasa rezistenta la apa. Este imediat recunoscut ca fiind un model potrivit celor carora le place apa, intrucat ceasul respecta standardele ISO 6452. Asta inseamna ca acesta este rezistent la soc, magneti si elemente chimice corozive. Totodata, poate fi consultat cu usurinta in intuneric complet la o distanta de 25 de cm.

Carcasa din titan este gandita sa reziste abuzului pe care-l presupune un stil de viata extrem de activ, asadar vine cu un mecanism de blocare pentru coroana si o carcasa tripartit. Cu un diametru generos de 50 de mm si o inaltime de 18 mm, RM032-TI isi asigura o prezenta impunatoare. Motiv pentru care acesta a aparut si in The Expendables 3 la mana actorului Sylvester Stallone.

Phillips este una dintre platformele globale cele mai renumite pentru comercializarea de arta din secolele 20 si 21.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322