Chronoswiss este disponibil în România prin Cellini

După o lungă perioadă de timp în care ceasurile Chronoswiss nu au fost disponibile oficial în România, acestea intră în portofoliul CELLINI, putând fi deja admirate în locația din Băneasa Mall. 

 

Chronoswiss este una dintre casele orologere care și-au propus să rămână la un nivel de exclusivitate ridicat, toate ceasurile fiind produse manual, numărul lor anual fiind în jurul a 7000 de piese. Istoria casei a început în 1983 la Munchen și este una destul de interesantă.

Gert Rudiger Lang, fondatorul lui Chronoswiss este un neamț din Munchen care a pornit o manufactură cu un nume „greșit” – după cum mulți au spus-o – pentru simplul motiv că nu avea sediul în Elveția! Însă noii proprietari, Eva și Oliver Epstein au luat decizia istorică de a muta toate operațiunile la Lucerna, frumosul oraș din Elveția. Mai mult, aceasta a fost deschisă chiar în centrul orașului într-o clădire istorică pe Lowenstrasse nr 16a, rebotezată „Haus of Chronoswiss”. Primarul orașului, prezent la inaugurare, s-a declarat onorat de alegerea Lucernei și a acceptat noua denumire a clădirii care va intra în toate ghidurile turistice. Mândria primarului este normală. Chronoswiss este primul maison horloger care are sediul în Lucerna.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322