Chelsea merge mai departe cu Hublot

Chiar dacă nu s-a calificat în etapele superioare din UEFA Champions League, Chelsea Football Club învinge la capitolul precizie prin contractul cu cei de la Hublot. Rezultatul este pe măsura aşteptărilor celor două reţete de succes: Hublot Classic Fusion Chronograph Chelsea. Este prima colaborare dintre cei doi campioni, o ediţie limitată la 200 de exemplare.

hublot-classic-fusion-chronograph-chelsea-3-1

Un asemenea parteneriat trebuia anunţat, comunicat şi sărbătorit pe măsură, aşa că Ricardo Guadalupe, CEO Hublot, s-a întâlnit cu Christian Purslow, Directorul Executiv al FC. Chelsea, dar şi cu jucătorii Nemanja Matic, Cesc Fàbregas, Eden Hazard, Pedro şi Bertrand Traoré, care i-au provocat pe musafiri la un test de precizie, de această dată de tir fotbalistic. Locul lansării: baza de antrenament de la Surrey.

Hublot CFC Watch Launch - Chelsea Training - Cobham Training Ground

 

l_hublot-classic-fusion-chronograph-chelsea-1-1

 

Hublot şi Chelsea au anunţat un parteneriat încă din august 2015, în prima zi a noului sezon. Prezenţa producătorului elveţian la clubul de pe Stamford Bridge este una puternică, de la tabela de scor cu lumină LED, până la displayuri plasate strategic prin stadion, bannere şi ceasuri de interior.

Primul ceas oficial al acestei colaborări are un diametru al carcasei din titan de 45 mm, fiind operat prin intermediul mecanismului cronograf automatic calibrul HUB1143, responsabil pentru funcţionarea precisă a celor două countere din dreptul orelor 3 şi 6, data din dreptul orei 6 şi rezerva de funcţionare de 42 de ore. Mecanismul decorat este vizibil prin capacul din cristal safir, astfel îbcât leul, simbolul celor de la Chelsea, este mai aproape ca oricând de inima suporterilor, având în vedere că îi iau pulsul. Cadranul albastru, inspirat de culorile clubului, conţine, de asemenea, leul, în dreptul orei 12. Ceasul este rezitent până la o presiune de 5 ATM, sau 50 de metri sub apă, fiind înzestrat cu o curea din piele neagră, căptuşită la interior cu cauciuc de culoare albastră, având o închizătoare de tip deploaiant, din oţel. (Text: Andrei Dimulescu Foto: Hublot)

 

Hublot CFC Watch Launch - Chelsea Training - Cobham Training Ground
l_hublot-classic-fusion-chronograph-chelsea-watch-box-1

 

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322