Ceasuri pentru călătorii. Preț maxim, 3.700 de euro

Multe astfel de ceasuri costă la fel de mult cât întreaga vacanță sau chiar cât vacanțele însumate ale întregii familii, dar am găsit câteva, foarte interesante, pe care le puteți avea cu maximum 3.700 de euro.

De exemplu, Ball Watch are în portofoliu modelul Trainmaster WorldTime care are cronometrul certificat COSC și costă circa 2.450 de euro. Carcasa sa din oțel este rezistentă la apă până la o adâncime de 50 de metri, iar rezistența la șocuri este rezonabilă. Ceasul permite aflarea orei exacte în 24 de orașe ale lumii.

Ball_Trainmaster_WorldTime_560

Frédérique Constant este cunoscut de iubitorii de ceasuri drept un producător elvețian cu prețuri accesibile. Multe au mecanisme realizate „in-house”. Printre acestea se numără modelul Frédérique Constant Manufacture Worldtimer care are în dotare mecanismul FC-718. Pe lângă prezentarea orei în 24 de orașe de pe mapamond, ceasul afișează pe un cadran separat și data. Cu un preț de circa 3.000 de euro Worldtimer are un design cât se poate de atrăgător.

Frederique_Constant_Worldtimer_560

O altă opțiune „de buget” este Maurice Lacroix Masterpiece Worldtimer. Acesta este disponibil cu două cadrane diferite, unul pentru zona europeană și altul pentru cea asiatică. Cum imaginile spun totul despre aspect și design, nu ne rămâne decât să spunem că prețul acestei piese este de aproximativ 3.700 de euro. Alte două opțiuni pentru cei care își doresc un ceas arătos, și cu origine sănătoasă sunt Montblanc Timewalker World-Time Hemispheres și Tissot Heritage Navigator 160th Anniversary. Primul costă aproximativ 3.700 de euro, iar cel de-al doilea doar 1.250 de euro.

Maurice_Lacroix_MP_Worldtimer_1_560

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322