Ceasul Philip Dufour Simplicity prezent la licitația de la Geneva

Phillips în asociere cu Bacs & Russo este încântat să anunțe vânzarea unui model Philip Dufour Simplicity, în cadrul licitației de la Geneva.

Cu ocazia celebrării celei de-a 20a aniversare a colecției Philip Dufour Simplicity, Phillips în asociere cu Bacs & Russo este încântat să anunțe vânzarea unui model Simplicity, realizat din aur roz numărul 00/20. Acesta va fi oferit în cadrul licitației de la Geneva, ce are ca temă RETROSPECTIVĂ: 2000-2020. Licitația tematică, organizată de Phillips & Blackbird, va avea loc la Hotelul La Réserve din Geneva, pe 8 noiembrie 2020.

Parte a primei ediții limitate a lui Philippe Dufour –ilustru membru al „TEMPORIS Hall of Fame” acest model Simplicity extrem de rar, realizat din aur roz este numărul 00 dintr-o serie de 20 de ceasuri.

La 30 de ani de la crearea primului său ceas de buzunar Grande & Petite Sonnerie, Philippe Dufour a realizat mai puțin de 230 de ceasuri în total și mai puțin de 8 ceasuri pe an. Ceasurile create de Dufour sunt de o frumusețe și o calitate incomparabile, infuzate cu pasiune și dragoste. Un ceasornicar extrem de talentat și pasionat, Dufour este un apărător înfocat al ceasornicăriei tradiționale pe care o consideră o artă pe moarte. Ceasurile unuia dintre cei mai elitați ceasornicari elvețieni sunt considerate capodopere, care sunt râvnite de colecționari. Acestea sunt extrem de dificil de obținut, deoarece apar rar pe piață.

Pentru aniversarea a 20 de ani de la lansarea Simplicity, Dufour a decis să închidă aventura Simplicity cu o ediție limitată din 20 de piese, dintre care Phillips are onoarea de a oferi numărul 00/20. Această piesă va fi, de asemenea, prima livrare de pe piață. Dufour va realiza colecția aniversară Simplicity în 7 bucăți din aur roz, 7 bucăți din aur alb și 7 bucăți din platină.

Modelul aniversar este ușor diferit de celelalte modele Simplicity. Păstrând diametrul elegant original de 37 mm, carcasa a fost ușor modificată pentru a include un spate articulat. În plus, coroana are acum inițialele sale gravate pe ea, inițiale care pot fi găsite la ora 12, aplicate pe cadranul frumos guilloché cu cifre Breguet. Cu toate acestea, la fel ca în cazul lui Dufour, mecanismul este în centrul anteției. Fluxul blând al curbelor podurilor, unghiurile îndrăznețe și ademenitoare în interior și în exterior și rubinele roșii oferă o armonie vizuală seducătoare. Decorarea și asamblarea se fac manual.

„Rareori un ceasornicar reprezintă de unul singur și atât de perfect un gen horologic, care a trecut de la a fi rezervat cognoscenților la o categorie care face box în aceeași ligă cu jucătorii de putere: ceasornicarul independent. Actuala colecție Simplicity oferă un ceas ca în visele colecționarilor. Aceasta este o oportunitate de a obține unul dintre cele mai rare, mai importante și mai căutate ceasuri create de o legendă vie”, au spus Alex Ghotbi, Head of Watches pentru Europa continentală și Orientul Mijlociu și Thomas Perazzi, Head of Watches Asia.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322