Casio G Shock MR G Kachi Iro

Casio dezvăluie un nou G-Shock! Ediția limitată MR-G Kachi-Iro, vârf de gamă

Linia G-Shock a Casio este una diversificată care poate acoperi marea majoritate a preferințelor, dar MR-G Kachi-Iro se află chiar în topul ierarhiei.

Așa cum ne-a obișnuit până acum, Casio continuă cu încapsularea unei trăsături specifice japoneze și a tehnologiilor orologice de ultimă oră în gama MR-G. În 2021, tema principală o constituie kachi-iro, un pigment de albastru închis care a marcat victoria niponă de-a lungul a mai multor secole și a fost deseori folosită pentru a onora săbiile și armurile luptătorilor.

Ediția limitată Casio G-Shock MR-G MRGB2000B-1A și Casio G-Shock MR-G MRGB2000R-1A combină elegant această tradiție cu materiale unice, finisaje diversificate și o mulțime de caracteristici care împreună duc la un rezultat neortodox, dar durabil.

Atât Casio G-Shock MR-G MRGB2000B-1A, cât și MR-G MRGB2000R1-A încep cu carcasa integrată unghiulară puternică a seriei MRGB2000 din titan negru acoperit cu DLC, tratată cu un proces de întărire. Cu o lățime de 49,8 mm lățime și o grosime de 16,9 mm, acest ceas nu va părea vreodată prea mic pentru orice încheietură.

În timp ce ambele modele au același design de bază, fiecare variantă se distinge prin finisaje și culori unice. MRGB2000B-1A adaugă stropi de ton galben strălucitor DLC la șuruburile cadrului, coroana și dispozitivul de împingere de la ora 4, creând un contrast vibrant cu accentele albastru intens kachi-iro. Pentru MRGB2000R-1A, marca schimbă DLC din aur galben cu un ton de aur roz mai redus. Aspectul recristalizat este izbitor în imaginile inițiale, cu un model negru haotic la jumătatea distanței dintre compozit de carbon și gheață crăpată.

La fel ca toate modelele G-Shock, atât MRGB2000B-1A, cât și MRGB2000R-1A oferă o rezistență solidă la 200 de metri a apei și o rezistență la șocuri de neegalat.

Precum carcasele, cadranele Casio G-Shock MR-G MRGB2000B-1A și G-Shock MR-G MRGB2000R1-A sunt aproape identice, cu diferențe de culoare care le separă. Designul cadranului în sine este plin de motive tradiționale japoneze, țesute cu îndemânare împreună cu estetica MR-G ultramodernă de înaltă tehnologie.

Casio alimentează atât G-Shock MR-G MRGB2000B-1A, cât și MR-G MRGB2000R-1A cu mișcarea internă de cuarț 5652. La fel ca multe modele G-Shock, 5652 oferă o gamă intensă de complicații, inclusiv sistemul de încărcare Casough Tough Solar, sincronizare radio controlată de șase ori pe zi, un al doilea fus orar, un cronograf de 24 de ore, un temporizator de 24 de ore, o zi alarmă și un calendar perpetuu complet automat, precis până în anul 2099. Cu conectivitate Bluetooth prin intermediul aplicației MR-G exclusive a mărcii, aproape fiecare funcție poate fi monitorizată și ajustată printr-un dispozitiv mobil.

Casio nu a spus câte modele va produce cu exactitate, dar prețul pornește de la aproximativ 2600 de euro fără taxe pentru ambele variante.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322