Casio G-Shock Blue Phoenix

Casio G-Shock Blue Phoenix – ediție limitată în culori infinite

Lumea ceasurilor a fost invadată de culori în 2021, așadar Casio mizează că al său G-Shock Blue Phoenix în ediție limitată va face furorile scontate.

Carcasa din fibră de carbon și oțel inoxidabil a acestui Casio G-Shock Blue Phoenix va atrage atenția cu siguranță. Atelierul și-a făcut o specialitate din placarea cu ioni de vopsea speciali în ultimii ani.

Finisajul curcubeu folosit pentru Blue Phoenix este cu siguranță unul dintre cele mai spectaculoase ale mărcii, cu o gamă de tonuri în cascadă în formele complexe de brățări unghiulare integrate care curg de la bogat albastru cobalt la violete adânci, portocale și galbene aprinse. Datorită procesului complex stratificat utilizat pentru aplicarea finisajului cu gradient de culoare, Casio susține că nu există două G-Shock Blue Phoenix care să semene.

Casio G Shock Blue Phoenix2

Casio echipează Blue Phoenix cu sistemul Carbon Core Guard, protejând mișcarea de cuarț din interiorul unui șasiu central din carbon, îmbrăcat în straturi de carcasă din oțel inoxidabil. În ciuda acestei soluții de carcasă din mai multe părți, Blue Phoenix oferă în continuare semnătura liniei G-Shock de 200 de metri de rezistență la apă subliniind astfel aspectul luxos și complexitatea.

La fel ca versiunile anterioare ale liniei MTGB2000, Casio G-Shock MT-G MTGB2000PH2A Blue Phoenix este alimentat de o mișcare internă de cuarț.

Casio G Shock Blue Phoenix3

Casio G-Shock Blue Phoenix va fi disponibil din iunie pentru un preț recomandat de 950 de euro fără taxe.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322