Cabinotiers Celestia Astronomical Grand Complication 3600 a câștigat Premiul pentru Excepții Mecanice la Grand Prix d’Horlogerie de Genève

Anul trecut, 2017, Grand Prix d’Horlogerie de Genève a acordat Premiul Mechanical Exception Watch la Vacheron Constantin Les Cabinotiers Celestia Astronomical Grand Complication 3600. Cinci ani de dezvoltare și implicarea unui expert orologer dedicat au fost necesare pentru a crea acest model excepțional care împinge limitele inovării și excelenței.

Acest ceas turbillon cu o rezervă de putere de trei săptămâni prezintă 23 de complicații esențiale astronomice care apar pe cadranele din față și din spate, oferind o citire a timpului în trei moduri – civil, solar și siderale – fiecare condus de propriul său angrenaj. Acest model, recunoscut de industrie, colecționari și cunoscători pentru ingineria de top și pentru sofisticarea tehnică, include un calibru complet integrat cu 514 piese, cu o grosime de numai 8,7 mm.

În acceptarea premiului în timpul ceremoniei de premiere de la GPHG, Louis Ferla, CEO Vacheron Constantin, a declarat: “Este cu adevărat o onoare pentru o Casa Vacheron Constantin să câștige acest premiu de excelență, acordat de un juriu format din experți recunoscuți. Celestia este un model care reflectă perfect ADN-ul nostru: expertiza în orologerie și o aventură profund umană perpetuată încă din 1755, alături de un spirit de inovație și o abordare consecventă orientată spre viitor, care ne permite să împingem continuu limitele tehnice “.

Urmărind calea trasată de mecanismul 57260 – ceasul cel mai complicat din lume, echipat cu 57 de complicații – care a câștigat Premiul Special al Juriului în 2015, Celestia Astronomical Grand Complication 3600 este o nouă stea strălucitoare in panoplia  ,,Fine Watchmaking”.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322