Bvlgari Octo Chrono

Bvlgari adaugă un nou model colecţiei Octo, unul care vine cu câteva feature-uri interesante. În primul rând, forma octogonală împletită cu cercuri concentrice atrage atenţia asupra modelului Octo Chrono. Ansamblul vrea să sugereze, potrivit brandului, relaţia dintre designul pasional italian şi precizia elveţiană.

Bvlgari-Octo-Chrono art1Cadranul este marcat octogonal şi afişează ora, data, cronometrul, counter pentru oră şi minute şi small seconds. Carcasa cu diametrul de 41,5 mm poate fi făcută din oţel sau aur roz de 18k, iar cureaua este din piele de aligator sau oţel.

Bvlgari Octo Chrono are două mari caracteristici care-l definesc. În primul rând pe partea dreaptă a ceasului sunt cele două butoane care comandă chronograph-ul. La prima vedere, ele par fixe, ca excrescenţe ale carcasei. La o privire mai atentă, realizezi că sunt butoane funcţionale. Sunt aşadar frumos integrate, dar provoacă un dezechilibru vizual prin faptul că în partea stângă lipsesc, ceea ce duce la pierderea simetriei. În al doilea rând, mecanismul BVL 328, cu întoarcere automată, vine cu un aşapament din siliciu, frecvenţă destul de mare, 36.000 vph şi rezervă de putere de 50 de ore.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322