Bulgari Octo Roma Blue Carillon Tourbillon

Bulgari Octo Roma Blue Carillon Tourbillon – spectacol mecanic

Anul 2021 ne-a adus, printre altele, un Bulgari Octo Roma Carillon Tourbillon care ne-a demonstrat cât de fantastică poate fi îmbinarea a două complicații într-un corp cu istoric predefinit și succes recunoscut.

Pentru 2022 Bulgari a decis că inovația merită și o pată de culoare, așadar portofoliului atelierului s-a alăturat Octo Roma Blue Carillon Tourbillon.

Măsurând la 44 mm lățime și 12,83 mm grosime, carcasa Bulgari Octo Roma Blue Carillon Tourbillon adaptează designul carcasei Octo Roma, piatra de temelie a mărcii, într-un instrument acustic complex. Paginile familiare teșite unghiulare și ansamblul ramă ornamentat cu două straturi sunt redate în platină periată și lustruită, oferind o bază strălucitoare și luxoasă pentru designul din imaginile inițiale.

Dincolo de a oferi carcasei un sentiment mai mare de profunzime și de a sparge vizual profilul lateral al carcasei, acest inel de titan acoperit cu fante albastru acționează ca un amplificator pentru soneria minute repeater permițând sunetului să se transmită mai puternic și mai clar. Bulgari adaugă un al treilea metal la amestec pentru împingătorul trapezoidal de activare a repetorului minutelor de la ora 9, oferind acestui element tactil o senzație mai luxoasă în aur alb. Coroana de la ora 3 are, de asemenea, un tratament cu aur alb asortat, acoperit cu un caboșon din ceramică neagră.

Bulgari Octo Roma Blue Carillon Tourbillon 1 1

Ca și în cazul carcasei, cadranul schelet al lui Bulgari Octo Roma Blue Carillon Tourbillon aduce un stil vizual ascuțit, modernist, perechii sale de complicații clasice. Punțile de titan acoperite cu vid de culoare albastru ocean bogat continuă motivul carcasei din mijloc și ocupă cea mai mare parte a imobilului vizual de aici. Acest lucru conferă designului un aspect plăcut coeziv și atinge un punct de mijloc solid între lizibilitatea cadranului și vizualizarea mișcării de dedesubt. În loc să utilizeze indici individuali, Bulgari își propune să simplifice un aspect deja complex al cadranului prin concentrarea marcajelor de oră până la o pereche de inele exterioare parțiale periate atașate la podurile albastre de dedesubt prin șuruburi proeminente.

În interiorul Bulgari Octo Roma Blue Carillon Tourbillon bate mișcarea internă BVL428.

Rezerva de putere în sine pentru BVL428 este de 75 de ore impresionantă, cu o rată constantă de 21.600 bph. Bulgari completează aspectul cu o curea clasică din piele de aligator bleumarin mat pe o închidere tip fluture din platină.

Prețul este pe măsură. Mai exact, Bulgari Octo Roma Blue Carillon Tourbillon costă 284.400 de euro!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322