Bremont Longitude Limited Edition

Bremont Longitude Limited Edition – puțină istorie!

Pasionații și cunoscătorii știu că Bremont a avut întotdeauna avantajul de a prelua simboluri de o însemnătate istorică, iar Longitude Limited Edition continuă această tradiție.

În anii trecuți, obiecte precum mașina Enigma, HMS Victory și Wright Flyer au predat fragmente edițiilor limitate Bremont; cea mai recentă adăugire este o secțiune a fasciculului de alamă care trece prin Observatorul Regal din Greenwich, Londra pentru a indica linia Prime Meridian aflată la zero grade longitudine.

Partea din materia primă a fost donată Bremont de noul său partener, Royal Museums Greenwich, topită și apoi turnată într-un inel plat care onorează mecanismul.

Bremont Longitude Limited Edition folosește un calibru conceput în Elveția de către producătorul de mișcări disruptive THE+, apoi personalizat și îmbunătățit semnificativ de Bremont. Nu numai că Bremont a cumpărat acces complet la IP-ul din spatele calibrului de bază K1 al THE+, dar a fabricat și unele dintre componentele de bază de la „The Wing”, noua sa unitate de producție extrem de impresionantă din Henley, la o oră în afara Londrei.

Acele 300 de piese sunt împărțite în loturi de 150 în oțel, 75 în aur roz și 75 în aur alb; fiecare are 40 mm în diametru și, prin urmare, mai mic decât piesele istorice anterioare ale lui Bremont; și toate au o dată mare cu discuri duble, un indicator pentru rezerva de putere de 65 de ore și o secundă mică. Cadranul este decorat cu motive inspirate de longitudine.

După toate probabilitățile, Longitude va deveni o notă de subsol în istoria lui Bremont, lăsând accentul pe evoluția rapidă și extrem de admirabilă a companiei într-un producător și asamblator britanic de componente de ceasuri mecanice de ultimă generație.

În funcție de varianta aleasă, prețul pleacă de la 16.000 de euro și ajunge până la 24.000 de euro.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322