Breitling lansează un abonament pentru ceasuri

Trendul de a conecta clienții cu produsele companiei fără obligația deținerii permanente printr-o achiziție costisitoare a ajuns și în lumea orologeriei. Dovada este noul plan al Breitling.

Telefoanele mobile, unele echipamente și, mai nou, chiar mașinile pot fi cumpărate printr-o subscripție lunară de tip abonament. Clienții plătesc pe o perioadă limitată și se bucură de un anumit produs, perioadă în care beneficiază de o serie de avantaje.

Breitling plănuiește acum să pună în practică aceeași tehnică și lansează serviciul Select prin care le permite membrilor să încerce timp de un an până la trei ceasuri înainte de a le cumpăra. Avantajul este unul important, întrucât modelele testate vor putea fi cumpărate cu un discount generos.

Sistemul funcționează destul de simplu. Pentru început, cei interesați vor trebui să achite o taxă unică de 378 de euro pentru a se alătura clubului. După confirmarea plății, clientul va trebui să plătească lunar 108 euro pentru a rămâne în sistem. Contractul se încheie între Breitling și plătitor pentru o perioadă de 12 luni, perioadă de-a lungul căreia se poate testa câte un ceas pentru minimum o lună sau maximum șase luni. În funcție de preferințe se pot testa trei ceasuri în timpul anului de contract.

Selecția ceasurilor pregătite pentru abonament este limitată la o colecție de modele recondiționate pregătite special pentru acest program, iar ceasurile (și într-adevăr curelele / brățările lor) sunt întreținute cu atenție pentru program (și posibilitatea de a transforma împrumutul într-o vânzare) .

În plus, Breitling spune că întreaga colecție Select include multe dintre cele mai populare ceasuri ale mărcii.

Breitling este primul producător de ceasuri care intră pe acest teritoriu. Și, pe măsură ce tot mai multe mărci tradiționale încep să exploreze toate lucrurile digitale, ne putem aștepta ca mulți jucători să facă mișcări similare.

#BreitlingSelect Subscription Program

În timp ce programul Breitling Select se lansează mai întâi în SUA, Breitling intenționează să se extindă în Austria, Germania, Franța, Marea Britanie și Elveția.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322