Breitling

Colecția Breitling Chronomat se îmbogățește cu trei noi modele

În lumea ceasurilor, când spui „excepțional”, spui și Breitling Chronomat, un model de referință pentru întreaga industrie a orologeriei.

De la relansarea din 2020, Chronomat a devenit un „bestseller” pentru atelierul elvețian și reprezintă întruchiparea ideală a spiritului și a valorilor fundamentale ale renumitului brand elvețian. Zilele trecute, Breitling a dezvăluit trei noi piese Chronomat: Automatic GMT 40, Super Chronomat Automatic 38 și Automatic 38 Origins.

Chronomat Automatic GMT 40: Stil Globetrotter

Prima dintre piese reprezintă un tribut  adus călătoriilor, nu numai datorită cadranului cu două fusuri orare, ci și datorită designului simplificat comparativ cu modelul anterior.

Culorile subtile ale cadranului – negru, albastru, verde, antracit și alb – combinate cu o carcasă și cu o brățară din oțel inoxidabil se pot asorta indiferent de ținută.

Acest ceas se distinge prin indicatorul de culoare roșie pentru fusul orar GMT care, asemenea tuturor funcțiilor, este alimentat de calibrul Breitling 32. Scala de 24 de ore permite utilizatorului să urmărească un al doilea fus orar și să știe dintr-o privire dacă este zi sau noapte.

Fiind vorba despre un ceas sport universal, menit să traverseze universul Breitling aerian, terestru și maritim, GMT 40 are o rezistență impresionantă în apă de până la o adâncime de 200 de metri.

Super Chronomat Automatic 38: Îndrăzneț și frumos

Mergând mai departe, ceasul Super Chronomat Automatic 38 este conceput pentru a putea fi asociat cu orice ținută, de la cea sport, continuând cu cea casual și terminând cu cea elegantă, de ocazie.

Acest model se remarcă prin rama cadranului supradimensionată din aur roșu de 18 k, care este bătută cu diamante cultivate în laborator. Cadranul este disponibil în trei culori (argintiu, verde-mentă și albastru „ice”) și poate fi asortat cu o curea din cauciuc în aceleași nuanțe, o brățară din metal lustruit sau p curea din piele de aligator.

Automatic 38 sprijină misiunea #squadonamission Breitling, care reprezintă angajamentul elvețienilor de a crea produse și experiențe frumoase și care marchează tranziția întregului portofoliu către piese din aur artizanal și diamante cultivate în laborator, obținute în mod responsabil, care se va consuma înainte de anul 2025.

Super Chronomat Automatic 38 Origins: Înapoi la origini

Versiunea „Super” din gama Chronomat este conceput pentru a face o adevărată declarație, indiferent dacă este asociat cu un costum elegant ori cu un tricou și blugi.

Acesta se deosebește de celelalte modele din gamă prin butonul și coroana care sunt fabricate din ceramică, precum și prin cureaua din cauciuc disponibilă numai cu această linie supraalimentată.

Carcasa acestei piese este realizată din aur trasabil la scară mică și are încrustate diamante cultivate în laborator. Aceste materiale prețioase pot fi urmărite de la origini și până la ceasul de pe încheietura mâinii tale și sunt detaliate într-o înregistrare de proveniență care vine cu piesa ta într-un NFT susținut de blockchain.

Cadranul are un diametru de 38 mm și o grosime de 11,8 mm, în timp ce funcțiile ceasului sunt alimentate de calibrul Breitling 17. Ceasul este rezistent la o adâncime de 100 de metri.

Sursa: Breitling

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322