Chronomat Automatic 36 South Sea Capsule

Breitling Chronomat Automatic 36 South Sea Capsule – să vină vara!

Breitling adaugă un strop de culoare high-end pentru colecția sa Capsule. Sosirea primăverii și revenirea timidă la normalitate sunt marcate corespunzător de spiritul entuziast afișat exuberant de Chronomat Automatic 36 South Sea.

În timp ce colecția Chronomat Automatic 36 South Sea Capsule este destinată „femeilor de acțiune, cu scop și stil”, nu există niciun motiv pentru a limita colecția la doar un gen. Profilul masculin al carcasei Chronomat din oțel periat de 36 mm va atrage cu siguranță și clienți bărbați.

Noul Chronomat South Sea este departe de a fi feminin, dar îmbrățișează pe deplin moda cu culori care evocă nopțile fierbinți de vară. Este răcoritor să vezi un design care îmbină stilul de modă cu o carcasă îndrăzneață, din oțel de 36 mm, plus o mișcare mecanică automată cu reputație.

Breitling Chronomat Automatic 36 South Sea Capsule1

Breitling Chronomat Automatic 36 South Sea Capsule

Indicele aplicat cu aur roz cu lume oferă un contrast cald față de carcasele reci de oțel, iar diamantele de pe fiecare cadran adaugă doar o notă de strălucire. Cu tema sa sezonieră, este firesc să dorești să vezi viitoarele capsule Chronomat 36 cu scheme de culori mai curajoase.

Breitling Chronomat Automatic 36 South Sea Capsule 1

Breitling Chronomat Automatic 36 South Sea Capsule are un diametru de 36 mm, o grosime de 10,01 mm și un cadran bej, albastru sau verde găzduit într-o carcasă din oțel inoxidabil. Rezistă în apă până la o adâncime de 100 de metri.

Prețul pleacă de la 7.100 de euro fără taxe. Numărul de exemplare nu este limitat, dar comenzile vor fi închise în acest an.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322