Blancpain Villeret Chronographe Pulsometre

Blancpain Villeret Chronographe Pulsometre reprezintă cea mai nouă adiție la colecția Villeret și este un ceas cu atât mai interesant cu cât ne prezintă cel mai nou mecanism cu întoarcere automată dezvoltat de Blancpain.

Ceasul are un diametru de 43,6 mm și este realizat din aur roz, cu o brățară maro, din piele de aligator. Cadranul aerisit, elegant și clasic, cu numerale romane, prezintă un sistem ingenios de măsurare rapidă a pulsului. Noul calibru are o frecvență de 36.000 vibrații pe oră, o premieră pentru Blancpain și are 322 de componente, inclusiv arc balansier din silicon. Cronograful are și funcție flyback, accesibilă de la butorul plasat în dreptul orei 4.

Blancpain Villeret Chronographe Pulsometre art1

O complicație interesantă este funcția de pulsometru, acel dispozitiv care permite citirea rapidă a pulsului fără a mai fi nevoie de contorizarea bătăilor inimii în toate cele 60 de secunde necesare intervalului de referință. Villeret Chronographe Pulsometre are o gradație specială pe cadran care permite citirea pulsului foarte simplu. Se pornește cronometrul și se numără 30 de bătăi ale inimii, după care acesta se oprește. Scala permite apoi citirea instantă a numărului de bătăi ale inimii la 60 de secunde.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322