bell ross

Bell&Ross BR V2-94 Full Lum – strălucitor și versatil

Indiferent de stilul de viață pe care îl avem, un ceasde calitate care să poată afișa ora în orice moment reprezintă o alegere inteligentă. Bell&Ross a intuit acest lucru și a creat BR V2-94 Full Lum – noul său experiment luminos.

Aruncând o privire mai atentă asupra detaliilor sale, ajungem mai întâi la o siluetă de carcasă familiară, așa cum se vede în alte cronografe V2-94. Cu un diametru al carcasei de 41 mm, rezistență la apă de 100 de metri, urechi conice, împingătoare cu șurub și o ramă fixă ​​cu inserție neagră anodizată, se simte ca un cronograf robust, adiacent scafandrului, care lucrează pentru a canaliza o nouă abordare a clasicului format de vizionare a instrumentelor.

2

Prin aspectul lansat în simplitate al carcasei, odată ce ajungem sub cristalul de safir acoperit cu antireflexie, vedem adevărata stea a ceasului. Cu un cadran vopsit complet în verde luminescent, chiar și în plină lumină, suprafața are un stil luminos, care atrage atenția. Apoi, când este introdus în condiții de lumină slabă, stilul strălucește cu adevărat, cu vopseaua neagră care contrastează puternic cu verdele strălucitor Super-LumiNova. Citirea timpului este un exercițiu foarte lizibil, accentuat în grade mici – deși cel mai vizibil la sub-cadranul cronografului de 30 de minute de la ora nouă – cu o culoare luminoasă contrastantă.

În ceea ce privește mișcarea sa, Bell & Ross au rămas cu standardul BR-CAL.301 pe care l-au folosit cu mare efect în serie (calibrul se bazează pe ETA 2894-2 și oferă 42 de ore de rezervă de putere).

3

La fel ca mecanismul folosit în GMT lansat anterior, acest calibru cronograf automat ajută la asigurarea unei puteri mecanice ușor de întreținut, fără prostii, ceasului, ajutând la menținerea accentului pe funcționalitatea purtătorului extrem de luminos.

Bell&Ross BR V2-94 Full Lum are o rezistență la apă de până la o adâncimede 100 de metri. Vor fi produse doar 250 de exemplare pentru care prețul recomandat pleacă de la 4200 de euro.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322