Bell & Ross BR 03-94 Carbon Orange – Clasicul ceasurilor de pilotaj

 Designul şi culorile abordează principiile instrumentarului de bord al avioanelor. Acesta este conceput în două culori principale, negru mat şi alb, tocmai pentru constrast şi lizibilitate cât mai bună chiar şi în condiţiile unei priviri rapide. Ceasul vine cu un cadran negru mat, iar limbile, numerele şi markerele sunt albe, cu fotoluminiscenţă pentru a putea fi citite în condiţii de lumină slabă. Secundarul şi acul chronograph-ului sunt portocalii, pentru un plus de constrast.

BR03-94-Carbon-Orange-Orange-canvas art1

Carcasa ceasului, cu diametrul de 42 mm este din oţel tratat PVD, iar mecanismul ETA 2894, mecanic, cu întoarcere automată, oferă şi funcţie de chronograph. Geamul este din cristal de safir cu tratament antireflexie. Carcasa asigură o rezistenţă la apă de 100 metri.

Bell & Ross 03-94 Carbon Orange este oferit fie cu o curea neagră din cauciuc, fie cu una din material textil, portocalie. Preţul este estimat la aproximativ 6.000 dolari, iar brandul elveţian estimează că cele 500 de exemplare vor fi vândute foarte repede.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322