Watches & Wonders Geneva

Astăzi începe Watches & Wonders

Într-o perioadă dificilă pentru întreaga omenire, industria ceasurilor de lux a fost și ea afectată major, iar volatilitatea piețelor a dus la amânarea sua chiar anularea marilor expoziții. Watches & Wonders, eveniment aflat la prima desfășurare, se axează însă pe comunicarea online și preia o mare parte din lansările care ar fi avut loc la SIHH sau Baselworld.

Watches & Wonders Geneva

Fostul Salon International de la Haute Horlogerie (SIHH), organizat de Fondation de la Haute Horlogerie (FHH) și cunoscut de toți pasionații de ceasuri s-a transformat în acest an în Watches & Wonders și, în loc de saloane elegante, întâlniri exclusiviste cu mai marii unor manufacturi celebre și, mai ales, piese spectaculoase pe care le puteai atinge și observa în detaliu, a devenit o expoziție online. La fel de exclusivistă, dar departe de tradiționalismul și garndoarea care caracterizează industria ceasurilor de lux, Watches & Wonders va alinia la start începând de la ora 12 a zilei de sâmbătă, 25 aprilie, majoritatea marilor case de ceasuri printre care se numără A. Lange & Söhne, Bovet, Cartier, Girard – Perregaux, IWC Schaffhausen, Jaeger-LeCoultre, Panerai, Parmigiani, Piaget, Roger Dubuis, Ulysse Nardin sau Vacheron Constantin.

Prezentările noilor piese vor avea un timp limitat la 10 minute și vor fi transmise live, urmând ca înregistrările să rămână, ulterior, pe site-ul evenimentului. De asemenea, sunt pregătite videoconferințe despre industrie, direcțiile sale și tehnologie.

Citește și:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322