Watches & Wonders

Watches & Wonders își deschide porțile digitale în această sâmbătă!

Într-o perioadă extrem de agitată în industria orologeră dominată de plecarea în forță a celor mai mari case orologere de la Baselworld, iată că expoziția Watches & Wonders –fostă SIHH-  va avea loc! Începând chiar din această sâmbătă! Dar nu fizic, ci virtual!

Watches & Wonders

Fundația de Haute Horlogerie (FHH) a anunțat o nouă platformă on-line- www.watchesandwonders.com – care va fi încerca să reproducă fidel programul expoziției reale dar folosind tehnicile virutale. Toate cele 30 de case orlogere expozante vor prezenta noutățile într-un material de 10 min realizat de fiecare dintre Președinții companiilor respective. Fiecare expozant va avea propriul spațiu pentru a etala virtual noutățile cu imagini și date complete.

Curatorul acestei expoziții, FHH a anuțat și o serie de evenimente cu diverese teme de interes pentru industrie, de la analize de produs și prognoze pentru viitoarele tendințe în orologerie și până la mese rotunde despre design, artă grafică și artistică orologeră. Nu vor lipsi dezbaterile despre business-ul cu ceasuri și comentariile despre viitorul industriei de la vocile cele mai autorizate.

Expoziția va fi „deschisă” sămbătă 25 aprilie, la ora 1:PM , ora României și va putea fi accesată liber de orice pasionat de haute horlogerie.

FHH a precizat că expoziția va deveni o platformă permamanentă care va fi up-datată cu noutăți de-a lungul anului. La sfîrșitul acestei veri, se vor adăuga colaborări cu diverse platforme de e-commerce care vor permite premiera și vânzarea noilor ceasuri în același timp.

Ca să nu fie nici o confuzie, WW nu are nici o legătură cu ultima expoziție inițiată de Rolex și Patek Philippe și care va fi organizată tot cu FHH. De altfel, dacă la sfărșitul acestei săptămâni, toate casele orologere de top de la WW – Cartier, Jaeger Le Coultre, IWC, Lange & Sohne, Roger Dubuis, Piaget, Baume & Mercier, între alte nume mari- vor prezenta noutățile, Rolex și Patek au decis să nu arate nici o noutate pe parcursul acestui an! Cele două case a preferat să le „reporteze” pentru anul viitor la prima ediție a noii expoziții care nu are deocamdată nici un nume.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322