Arnold & Son Royal TEC1

Royal_TEC1 art1Noul TEC1 intră în colecţia Royal, inspirată de ceasurile create de John Arnold pentru Regele George al III-lea şi pentru membrii curţii regale.

Arnold & Son Royal TEC1 se bazează pe trei complicaţii: tourbillon, chronograph şi mecanism cu întoarcere automată, pentru prima dată integrate împreună, într-o piesă de acest nivel. Calibrul A&S 8305, cu 255 de componente, a fost dezvoltat special pentru acest ceas şi oferă o rezervă de putere de 55 ore.

Cadranul este ocupat în partea superioară, între orele 10 şi 2, de apertura masivă care găzduieşte tourbillon-ul , acesta oferind o imagine 3D a întregului ansamblu. Merită precizat faptul că acesta este primul tourbillon de mare frecvenţă (28.800 vph) al mărcii.

În partea de jos a cadranului, în dreptul orei şase este poziţionat afişajul chronograph-ului, în ideea unui echilibru vizual cât mai armonios.

Carcasa cu diametrul de 45 mm este din aur roşu de 18k, cu capac see-through din safir şi oferă o rezistenţă la apă de 30 metri. Cureaua este din piele de aligator, cusută manual, neagră sau maro.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322