naito seiko

Akio Naito, Seiko: Ne vom trezi!

Akio Naito a fost numit președinte al Seiko în aprilie 2021, dar acum vorbește pentru prima dată public despre provocările pe care compania le va avea de îndeplinit.

Înainte de a ajunge la vârful orologeriei japoneze, Naito a condus Grand Seiko SUA. Prin urmare, accederea la nivelul cel mai înalt a fost una de așteptat. Acum, însă, ne pregătim pentru noi oportunități incredibile.

Akio Naito spune într-o declarație publică recentă că Seiko are un nou drum lung în fața sa. Compania va trebui să adopte o nouă strategie, întrucât diversificarea ofertei sale a diluat esența Seiko. Conform președintelui, acum producătorul are nevoie de o identitate clară. „Totul pentru toată lumea s-a transformat rapid în nimic pentru nimeni”, a precizat Naito.

Prin urmare, oferta pe care Seiko o are acum disponibilă va deveni mult mai concentrată pentru a satisface anumite nevoi exclusiviste, dar Grand Seiko va trece într-o nouă eră. Ne rămâne de văzut ce se va întâmpla.

Până la noi ordine, pasionații și doritorii continuă să fie puțin nemulțumiți de prețurile în creștere practicate de Seiko și de asocierea prea deasă cu Grand Seiko a unor anumite modele care ar putea fi surclasate cu ușurință.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322