Acesta e ceasul cu 248 de diamante primit de Floyd Mayweather de la Hublot cu câteva minute înainte de a urca în ring pentru “Meciul Secolului”

ricardo-guadalupe-and-floyd-mayweather

Text: Alex Buţu

Hublot a organizat o conferinţă de presă chiar înaintea meciului dintre cei doi mari boxer, în care însuşi CEO-ul Hublot, Ricardo Guadalupe, i-a oferit lui Floyd Maywether un ceas din colecţia King Power. Este un model special King Power WBC Full Pave, cu carcasă de aur şi ornat cu 48 de baghete de tsavorit (granat de culoare verde smarald) şi cu 248 de diamante de 2.04 carate. Pe ceas au fost gravate cuvintele WBC şi World Champion, iar unele elemente precum acele care indică ora şi minutele sunt acoperite cu pigmentul fotoluminiscent SuperLuminova.

703-01-wbc15-pr-lr-b

Deşi victoria lui Mayweather în Meciul Secolului este una controversată, colaborarea dintre Hublot şi acesta a presupus ca boxerul să poarte pe şort numele brand-ului orologier, ceea ce a expus manufacturierul de ceasuri către un public uriaş la nivel mondial.

Asocierea brand-ului Hublot cu boxul este deja una emblematică, având în vedere că orologierul a început în 2012 un partenerit cu Consiliul Mondial al Boxului (WBC – World Boxing Council). De atunci Hublot a creat ediţii speciale de ceasuri pentru 12 boxeri de calibru. În urma licitării ceasurilor au fost strânşi peste 1 milion de dolari, toţi aceşti bani fiind destinaţi unor programe caritabile desfăşurate de WBC. De exemplu, au fost folosiţi pentru deschiderea unui fond de pensii şi de urgenţă pentru boxerii pensionari din 40 de ţări.

ricardo-guadalupe

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322