A. Lange & Sohne a lansat trei ediții limitate pentru celebrarea a 175 de ani de existență

Expoziția Watches & Wonders din Shanghai a prilejuit și aniversarea de 175 de ani a producătorului german A. Lahge & Sohne. Ocazie cu care a lansat și trei ediții limitate de ceasuri sub denumirea „Omagiu pentru F. A. Lange”.

Cele trei ediții limitate au carcase de aur galben-„miere”, culoare exclusivă Lange, iar decorațiunile speciale ale mecanismului și cadranului sunt dedicate lui Ferdinand Adolph Lange, cel care acum 175 de ani a pus bazele industriei de ceasuri saxone prin deschiderea fabricii de la Glashutte.

Thin Honeygold

Modelul 1815 Thin Honeygold este un ceas elegant, atemporal, inspirat de ceasurile de buzunar Lange. Indicatoarele, carcasa și catarama sunt din aur galben-miere, iar cadranul este din email alb. Carcasa are o grosime de doar 6,3 mm, iar diametrul cadranului este de 38 mm. Ediția este limitată la doar 175 de unități.

Modelul 1815 Rattrapante Honeygold este un ceas care se concentrează pe mecanismele complicate ale cronografului rattrapante. Mecanismul complex este unul dintre cele mai elaborate din industria de ceasuri. „Rattrapante” este cuvântul francez care denumește mișcarea de resincronizare a cronografului după fiecare rotație și care permite cronometrarea fără a opri ceasul din funcționare. Cu carcasă din aur galben-miere de 41,2 mm și cadran de culoare neagră, ceasul va fi fabricat doar în 100 de unități.

Modelul Tourbograph Perpetual Honeygold va avea cea mai limitată producție, de doar 50 de unități. Este cel mai complicat dintre cele trei modele, având pe lângă cronograful rattrapante și un calendar perpetuu. Carcasa de aur are 43 mm include un cadran din rodiu negru, fabricat în atelierele proprii pentru a se asigura că are o calitate perfectă.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322