ztage

ZTAGE și WWF schimbă strategia. Povestea, prioritate în fața ceasului!

Atenția față de mediu devine o temă tot mai des întâlnită la companii, iar ZTAGE și WWF și-au unit forțele pentru a crea ceva cu adevărat special – o poveste nouă pentru un ceas complet diferit.

Modelele ZTAGE care urmează a fi lansate au fost inspirate de documentarul Our Planet. Acesta a fost narat de Sir David Attenborough și realizat în parteneriat cu Netflix, WWF și Silverback Films. Asocierea cu organizația pentru mediu și animale va transfera o parte din profituri către ONG pentru a prezerva diferite habitate.

În total, sunt trei ceasuri! Primul, ZTAGE Original Full Calendar – Glacier, este limitat la 200 de exemplare și înglobează esența oferită de Munții Transcarpatici. Ca și cum privești lumea de sub gheața Antarcticii, cadranul translucid dezvăluie mișcarea automată ETA 2892-A2 fabricată în Elveția și modulul Dubois-Depraz DD90000 care alimentează ceasul.

Al doilea este în strânsă legătură cu America de Sud, unde regăsim pădurea amazoniană. Cunoscută și ca plămânut Terrei, aceasta dispare în mod fulgerător și se fac eforturi considerabile pentru conservarea acesteia. ZTAGE Off Ground GMT reflectă culorile acestei păduri și vor fi produse doar 300 de exemplare a căror rezistență la apă este de până la 300 de metri. Găzduit în aceeași carcasă de 44 mm a carcasei multicomponente din oțel inoxidabil ca și Glacier, Amazonia folosește un strat PVD de culoare neagră, care conferă carcasei un aspect ascuns, perfect pentru a explora necunoscutul.

ztage1

Ultima versiune a ZTAGE din colecție este Off Ground GMT – Savanna. Adăpostul unora dintre cele mai emblematice specii de pe planetă, savana africană este un tărâm al schimbării și transformării. În fiecare an, milioane de animale – de la elefanți la gnu – întreprind una dintre cele mai lungi și mai grele migrații din lume, urmărind ploile sezoniere care transformă un peisaj uscat într-o adevărată oază. Spre deosebire de verdele intens din GMT – Amazonia, această versiune a Off Ground GMT utilizează o culoare cafenie care evocă câmpiile nesfârșite ale pajiştilor africane. Cu o curea integrată asortată în culori, completă cu închizătoare personalizată, GMT – Savanna este ca acasă urmărind zebrele și girafele pe câmpiile africane.

ztage2

Prețurile pornesc de la 1.890 de euro și ajung până la 3.700 de euro fără taxe.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322