zenith defy extreme

Zenith îmbrățișează viitorul cu al său Defy Extreme

Deși a apărut prima oară în 1969 într-o formă brută a cărei menire era să înfățișeze curajosul viitor asumat de marcă, acesta a sfârșit prin a deveni o legendă. Acum a fost reinventată!

Ceasul reprezintă încercare ambițioasă de a surprinde într-o sticlă designul progresiv de ceasuri din secolul al XXI-lea. Noul Defy este, în același timp, răspunsul lui Zenith la lumea high-tech a ceasului din secolul 21 și o modalitate prin care compania elvețiană poate exprima în sfârșit părți uitate din istoria sa.

Calibrul El Primero 9004 este una dintre puținele mișcări de cronograf – din toată istoria ceasului – care poate înregistra timpul scurs până la o sutime de secundă. Zenith reușește să realizeze acest lucru printr-o mână centrală a secundelor de cronograf, care este capabilă să facă o singură rotație, rapidă fulgerătoare, în jurul cadranului o dată pe secundă.

Deoarece Defy Extreme poate măsura timpul până la o sutime de secundă, Zenith s-a asigurat că poate fi făcut lizibil. Există un inel de capitol pe rehaut care măsoară de la unu la 100, iar apoi sunt cele trei sub-cadrane – minutele cronografului la ora trei, secundele cronografului la ora șase și secundele de rulare la ora nouă. Și spre deosebire de El Primero 400 și El Primero 3600 convențional, fereastra de dată a fost înclinată.

Zenith este una dintre puținele companii mari de ceasuri care utilizează exclusiv mișcări mecanice create in-house.

Zenith Defy Extreme are un preț de pornire de 16.200 de euro fără taxe.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322