Zenith El Primero Striking 10th – CAESAR Best Watch

Membrii unuia dintre cele mai exclusiviste cluburi de lux din România au desemnat Zenith El Primero Striking 10th ceasul reprezentativ al pieţei de lux pentru anul 2011. Modelul a participat în cadrul secţiunii "Best watch", dedicată ceasurilor iconice, devansând exemplare precum Breguet Type XX, Piaget Altiplano sau Tag Heuer Monaco LS.

Distincţia a fost acordată ca urmare a voturilor exprimate pe site-ul www.caesaremporium.com de către abonaţii publicaţiei de lux CAESAR. Revista CAESAR este singura publicaţie de lux veritabilă din România. A fost fondată în anul 2004 şi este distribuită doar pe bază de abonament. Până în prezent a reuşit să coaguleze în jurul ei unul dintre cele mai puternice cluburi exclusiviste autohtone, cu mii de membri activi. 150 dintre aceştia au participat şi la festivitatea CAESAR Awards Gala ţinută în cadrul hotelului Hilton Athenee Palace din Bucureşti.

Premiul a fost ridicat de domnul Porfir Popescu,  directorul magazinelor Galt Orologerie Elveţiană, unic distribuitor al ceasurilor Zenith în România.
 

Puteţi găsi mai jos întregul comunicat de presă al evenimentului.

Gala premiilor CÆSAR a celebrat a cincea ediţie în cadrul unui spectacol de excepţie

Cele mai importante distincţii anuale din industria românească de lux, premiile CÆSAR, au fost anunţate public stabilind tendinţele pentru 2011.

Bucureşti, 25 noiembrie
Abonaţii CÆSAR au votat cele mai importante produse şi servicii din şase categorii care evaluează industria internaţională de lux. Urmând preferinţele consumatorilor premium, CÆSAR introduce o nouă distincţie o dată cu această ediţie – CÆSAR Best Gadget. Sistemul de votare, stabilit în 2006, constă în votarea, online, de către cititori pe www.caesaremporium.com a preferinţelor în materie de gadgeturi, maşini, yachturi, ceasuri şi băuturi fine.

Prima distincţie a CÆSAR Best gadget a fost acordată lui Samsung LED 9000, într-o secţiune în care tema acestui an a fost designul funcţional. CÆSAR Best Car pentru 2011 este BMW ActiveHybrid 7, în timp ce Sealine T60 Aura a fost votat CÆSAR Best Yacht. În materie de orologerie, titlul de CÆSAR Best Watch i-a revenit lui Zenith El Primero Striking 10th. La CÆSAR Best Spirit, Macallan 21 YO a primit cel mai mare număr de voturi. Pentru CÆSAR Best Brand, cititorii CÆSAR şi-au concentrat suportul asupra mărcii illy, cel mai reprezentativ espresso italian. Distincţia specială înfiinţată anul trecut recunoaşte meritele deosebite ale mărcilor de referinţă internaţională în relaţia cu abonaţii revistei în particular şi cu publicul din România în general.

A cincea ediţie a CÆSAR Awards Gala a schimbat decorul minimalist de anul trecut pentru sala istorică a unuia dintre cele mai vechi hoteluri de lux din Bucureşti. CÆSAR a ales Athenee Palace Hilton pentru a întâmpina peste 160 de abonaţi, inclusiv cele mai reprezentative persoane din România şi din străinătate. Audienţa a fost formată din importanţi oameni de afaceri, politicieni şi figuri din spor, precum Ilie Năstase şi Nadia Comăneci.

După ce au fost numite tendinţele pentru 2011, Gala CÆSAR Awards s-a concentrat asupra distincţiilor CÆSAR Best Honoris, îmânate personal de Dan Vardie, fondator şi  editor CÆSAR. Ediţia din acest an a reuşit să concentreze într-un singur loc, trei personalităţi de talie mondială. Invitaţii l-au întâmpinat pe Stephan Winkelmann ca membru de onoare al CÆSAR Club graţie carierei impresionante în industria auto, încununată de poziţia sa actuală ca CEO al Automobili Lamborghini. “Vreau sa mulţumesc CÆSAR pentru acest premiu. Cea mai importantă este marca şi valorile pe care îşi propune să le comunice. Lamborghini este un brand de lux, întâmplător un automobil. Este un brand fără compromis, extrem şi italian.” A doua distincţie CÆSAR Best Honoris i-a fost acordat lui Franco Gussalli-Beretta, conducătorul grupului Beretta, reprezentând cea de a 12a generaţie a afacerii de familie. ”Tatăl şi familia mea au călătorit deseori în România pentru împrejurimile ideale de vânătoare. Vreau să mulţumesc CÆSAR pentru oportunitatea de a vizita această ţară frumoasă pentru prima oară.”

Seara a fost de asemenea privilegiată de prezenţa lui Jean-Claude Biver, CEO Hublot. Premiul CÆSAR Best Honoris i-a fost decernat pentru realizări de excepţie în industria internaţională de ceasuri în ultimele patru decenii, timp în care mai mult de trei dintre cele mai importante mărci de lux a devenit referinţe mondiale datorită geniului Biver. “În primul rând vreau să mulţumesc echipei mele pentru tot pentru că am format o echipă excepţională. Iar această echipă excepţională a făcut din Hublot ceea ce marca reprezintă astăzi.”

CÆSAR Awards Gala a beneficiat din nou de sprijinul BRD Groupe Societe Generale, sponsorul traduţional, care a readus în atenţia audienţei noir, primul card Black din România care oferă toate privilegiile unui card din această categorie: concierge service 24 / 7, travel assistance, acces în peste 500 de louge-uri din aeroporturi internaţionale, discounturi la retaileri şi recunoaşterea statutului VIP.

Oaspeţii au fost încântaţi la final cu desertul creat de Delicateria Traiteur conform tradiţiei iar trabucurile Laura Chavin au fost oferite de reprezentantul în România, Transilvania Hotels and Restaurants. Lista partenerilor a inclus şi magazinul Azay.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322