zenith defy

Zenith dezvăluie două noi modele Defy în ediție limitată

Zenith Defy Zero G Sapphire și Zenith Defy 21 Double-Tourbillon Sapphire sunt cele două noi ceasuri în ediție limitată care pătrund în universul orologic.

Gravitația a reprezentat dintotdeauna o provocare reală pentru atelierele care pun preț pe calitate și inovație. Forța constantă va duce în mod inevitabil la mici erori, dar soluții există! Vestea bună este că acestea sunt implementate în complicații atrăgătoare.

Zenith folosește atât această metodă testată în timp de contracarare a gravitației, cât și un dispozitiv de stabilizare giroscopic mai nou. Îmbrățișând atât prezentul, cât și viitorul compensării gravitaționale, ediția limitată Zenith Defy Zero G Sapphire și Zenith Defy 21 Double-Tourbillon Sapphire pun în lumina reflectoarelor capacitatea mărcii.

Atât Zenith Defy Zero G Sapphire, cât și Defy 21 Double Tourbillon Sapphire au un design complet al carcasei din safir, cu o lățime de 46 mm. Forma plană, cu fațete ascuțite, este împărtășită cu restul seriei Defy 21, dar materialul său din safir ajută la evidențierea caracterului futurist și sportiv al designului.

Fiecare model adoptă o abordare semnificativ diferită. Defy Zero G Sapphire este designul mai curat al perechii, cu un aspect deschis și aerisit, care profită la maximum de diametrul larg al carcasei pentru a crea un spațiu negativ dramatic.

Entuziaștii Zenith ar trebui să se simtă puțin mai familiarizați cu aspectul cadranului Defy 21 Double Tourbillon Sapphire, deoarece urmează aspectul Zenith x Felipe Defy Double Tourbillon creat pentru Only Watch 2021. Designul complex al scheletului se separă în trei straturi vizuale distincte.

Atât Zenith Defy Zero G Sapphire, cât și Defy 21 Double Tourbillon Sapphire sunt asociate cu curele de cauciuc texturate cu efect Cordura de culoare bleumarin. cu căptușeală neagră pentru un strop de contrast. Ca un bonus suplimentar, cumpărătorii fiecărei modele sunt invitați la un zbor parabolic exclusiv cu gravitate zero cu Novespace.

Prețurile sunt pe măsură: 148.000 de euro și 170.200 de euro.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322