ZENITH DEFY EXTREME E ISLAND X PRIX 1 copie

Zenith Defy Extreme E – La maximum

ZENITH dezvăluie cea de-a doua ediție a seriei sale speciale, concepută pentru campionatul de curse de raliuri electrice, al cărui rol îl continuă cu mândrie. 

Bazat pe DEFY Extreme Carbon, cel mai ușor și mai robust cronograf automat de înaltă frecvență de 1/100 de secundă din lume, DEFY Extreme E „Island X Prix” încorporează elemente reciclate din campionat.

Inspirat de lumea sporturilor cu motor și construit pentru a parcurge traseele off-road pline de adrenalină, ediția DEFY Extreme E „Island X Prix” este realizată într-un mod incredibil de ușor, dar extrem de puternic. Fibra de carbon robustă, inclusiv coroana și împingătoarele cronografului subliniază geometria unghiulară îndrăzneață a carcasei, dispozitivele de protecție pentru împingător, precum și cadrul cu douăsprezece fețe, realizate din titan micro-sablat.  

ZENITH DEFY EXTREME E ISLAND X PRIX 1
ZENITH DEFY EXTREME E ISLAND X PRIX

Tabloul de bord al acestui cronograf futurist inspirat de curse este un cadran deschis cu mai multe straturi, cu elemente din cristal de safir nuanțat, împodobit cu accente portocalii aprinse – culoarea oficială a „Island X Prix” – evocând temperaturile arzătoare ale insulei italiene Sardinia în timpul sezonul estival. Parțial vizibil prin cadran, precum și prin fondul carcasei, este cel mai rapid calibru de cronograf automat de înaltă frecvență din producție, oferind măsurători de timp de 1/100, cu două escape care bat independent la 5 Hz (36.000 VpH) pentru partea de cronometrare dar și 50 Hz (360’000 VpH) pentru funcția de cronograf. Mișcarea este vizibilă și prin spatele afișajului din safir, etichetat cu sigla Island X Prix.

ZENITH DEFY EXTREME E ISLAND X PRIX 2
ZENITH DEFY EXTREME E ISLAND X PRIX

În conformitate cu mesajul de durabilitate care se află la baza Extreme E și a inițiativei ZENITH HORIZ-ON, DEFY Extreme E „Island X Prix” este livrat cu o curea de cauciuc infuzată cu materiale din anvelopele Continental CrossContact reciclate care au fost utilizate în cursele primului sezon. Potrivindu-se accentele portocalii strălucitoare Island X Prix de pe cadran, cureaua Velcro are un element central din cauciuc negru înconjurat de o încrustare de cauciuc, creând un efect cu o cordură portocalie. Ediția DEFY Extreme E „Island X Prix” vine, de asemenea, cu două curele suplimentare din cauciuc negru și Velcro negru, care pot fi schimbate cu ușurință, fără niciun instrument, folosind mecanismul ingenios și intuitiv de schimbare rapidă a curelei al carcasei.

DEFY Extreme E „Island X Prix” vine ambalat într-o carcasă de ceas rezistentă la apă și la strivire, inspirată de condițiile extreme ale raliului, încorporând diverse elemente reciclate și din marginea curselor din primul sezon. Învelișul capacului carcasei este realizat din anvelope reciclate E-grip, în timp ce acoperirea plăcii este realizată din părți ale unei prelate de curse Extreme E Sezonul 1.

DEFY Extreme E „Island X Prix” va fi realizat într-o ediție limitată de doar 20 de piese și va fi disponibil la magazinele fizice și online marca ZENITH din întreaga lume.

ZENITH DEFY EXTREME E ISLAND X PRIX 3 copie 1
ZENITH DEFY EXTREME E ISLAND X PRIX

ZENITH există pentru a inspira oamenii să-și urmeze visele și să le facă să devină realitate. De la înființarea sa în 1865, ZENITH a devenit prima producție de ceasuri elvețiană integrată pe verticală, iar ceasurile sale au însoțit figuri extraordinare care s-au străduit să realizeze imposibilul – de la zborul istoric al lui Louis Blériot peste Canalul Mânecii până la stabilirea recordului lui Felix Baumgartner. Zenith evidențiază, de asemenea, femeile vizionare și pioniere, sărbătorind realizările lor și creând platforma DREAMHERS, unde femeile își împărtășesc experiențele și îi inspiră pe alții să-și împlinească visele.

Cu inovația ca vedetă călăuzitoare, ZENITH prezintă exclusiv mișcări dezvoltate și fabricate intern în toate ceasurile sale. De la crearea lui El Primero în 1969, primul calibru cronograf automat din lume, ZENITH a continuat să stăpânească precizia de înaltă frecvență și oferă măsurători ale timpului în fracțiuni de secundă, inclusiv 1/10 de secundă în colecția Chronomaster și 1. /100 de secundă în colecția DEFY. Deoarece inovația este sinonimă cu responsabilitatea, inițiativa ZENITH HORIZ-ON afirmă angajamentele mărcii față de incluziune și diversitate, durabilitate și bunăstare a angajaților. 

ZENITH modelează viitorul ceasului elvețian din 1865, însoțindu-i pe cei care îndrăznesc să se provoace pe ei înșiși și să atingă noi culmi. 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322