zenith defy 21 chroma

Zenith Defy 21 Chroma – îmbrățișarea curcubeului!

Zenith a descoperit culorile în ultima perioadă și reconfirmă atașamentul față de veselia cromatică prin Defy 21 Chroma!

După succesul înregistrat în 2021, Zenith vine cu un nou ceas în ediție limitată care adoptă aceeași strategie: accentele curajoase sunt îmbrățișate de un alb masiv. La prima vedere pare că ai de-a face cu o piesă de marmură prelucrată impecabil pentru cineva care este aproape incontinuu jovial.

Vibrația curcubeu continuă dincolo de cadran și în afara tonului neutru al carcasei ceramice, până la prinderea din cauciuc a coroanei și cusăturile de pe cureaua de cauciuc cu efect Cordura alb, toate urmând același model de gradient găsit pe cadran.

Noul Defy 21 Chroma, care face parte din colecția de cronografe de înaltă tehnologie a Zenith, care poate măsura timpul la intervale de o sume de secundă datorită unui tren de viteze secundar care funcționează la 50 Hz, este o ediție limitată de 200 de piese.

Având în vedere popularitatea continuă a ceasurilor curcubeu la toate punctele de preț, Defy 21 Chroma se simte ca o victorie ușoară pentru Zenith, ca o extensie a unuia dintre ceasurile sale cele mai convingătoare din punct de vedere tehnic.

Zenith Defy 21 Chroma are un preț de 12.900 de euro net.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322