Yvan Arpa dat afară de la Romain Jerome

Încă o schimbare a preşedintelui unei orologerii face furori în Elveţia. Fără niciun avertisment, Yvan Arpa, CEO Romain Jerome şi promotorul unora dintre cele mai spectaculoase colecţii din istoria ceasurilor, a fost dat afară alături de şeful administraţiei, directorul de vânzări şi alţi doi membri ai conducerii.

 

 

Arpa s-a remarcat pentru proiectul Titanic DNA, primul ceas din lume cu o carcasă confecţionată din oţel oxidat de pe epava transatlanticului Titanic. În timpul preşedinţiei sale fost emise de asemenea şi Tourbillon Crisis sau Moon-Dust Tourbillon, modele care au şocat prin folosirea unor materiale unice precum praful stelar, sau a metalelor provenite din corpurile navetelor spaţiale Soyuz sau Apollo XIII.

 

 

Orologeria va păstra totuşi linia trasată de CEO până în acest moment, date fiind vânzările spectaculoase înregistrate sau imaginea extrem de puternică a Romain Jerome. Comunicatul de presă emis de orologerie asigura că livrarea programată a ceasului Moon Dust DNA, prezentat la Baselworld va avea loc la data programată. Concedierea lui Arpa este cu atât mai mult un mister.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322