Watches & Wonders se mută, în septembrie, la Shanghai

Între 9 și 13 septembrie va avea loc la Shanghai prima ediție a evenimentului Watches & Wonders din marele oraș chinez.

Watches & Wondres Shanghai 2020 1

Succesul repurtat de ediția online din această părimăvară a Watches & Wondres, precum și amânarea sau anularea altor exoziții de ceasuri din întreaga lume, au creat un mediu propice pentru ca proiectul să depășească granițele Europei și chiar să revină la un format mai apropiat de dorințele iubitorilor de ceasuri.

Astfel, ediția Watches & Wonders din Shanghai va avea loc la centul de artă West Bund și se anunță a fi „o vitrină a cuturii și experienței ceasornicăriei”. Spre deosebire de ediția online de la Geneva, cea de la Shanghai promite să aibă o componentă fizică, așa cum erau, în anii trecuți faimoasele SIHH sau Baselworld. Totuși, pentru că digitalizarea a avansat enorm în ultimele luni forțată de pandemie, dar și pentru că mulți iubitori de ceasuri nu vor putea face deplasarea în China, experianța de la fața locului va putea fi urmărită și pe platforma online watchesandwonders.com.

Cu promisiunea de a își întâmpina vizitatorii în cele mai stricte condiții de siguranță posibile, Watches & Wonders Shanghai 2020 va alinia la start case celebre precum A. Lange & Söhne, Baume & Mercier, Cartier, IWC Schaffhausen, Jaeger-LeCoultre, Panerai, Parmigiani Fleurier, Piaget, Purnell, Roger Dubuis sau Vacheron Constantin.

Publicat de Robert Stan la data de 24 July, 2020 4:54 pm
Tags: , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.