Watches and Wonders 2021 pregătește o experiență „figitală”

Watches and Wonders 2021 va avea loc, așa cum am relatat anterior, în format digital. Organizatorii, însă, nu au vrut să lase deoparte experiență fizică. Așadar, au pus la cale o întreagă aventură „figitală”, una care se va desfărușa atât în Geneva, cât și în Shanghai.

Watches and Wonders 2021 – evenimentul care reunește branduri renumite și arhirecunoscute cu pasionați, VIP-uri și media – va avea loc la Geneva în acest an, dar ediția va fi complet digitală. Desfășurarea de forțe orologice va avea loc prin intermediul site-ului îmbunătățit al Watches and Wonders din care vor face parte atât prezentări, cât și discuții sau sesiuni de networking.

Nevoia de acoperi și partea fizică a acestui renumit eveniment nu a rămas nesatisfăcută în 2021, întrucât Watches and Wonders va organiza o expoziție în Shanghai. Aceasta va avea loc după evenimentul digital deja programat pentru Geneva din perioada 7-13 aprilie 2021.

„În timp ce incertitudinea cu privire la evoluția pandemiei COVID-19 a determinat Comitetul expozanților Watches and Wonders Geneva să regândească formatul Salonului, programat în perioada 7-13 aprilie 2021, rămâne evidentă nevoia unui eveniment la scară largă care să aducă profesioniști și principalele părți interesate împreună într-o singură locație, atât pentru a asigura continuitatea afacerilor, cât și pentru a conecta mărci, comercianți cu amănuntul și mass-media internațională”, explică organizatorii într-un comunicat remis Temporis.ro.

Watches and Wonders Geneva va continua în format digital în 2021, iar acestei propuneri s-au alăturat numai puțin de 41 de ateliere. Dintre participanți, amintim: Cartier, Chanel, Chopard, IWC Schaffhausen, Jaeger-LeCoultre, Hermès, Patek Philippe, Rolex, Tudor, Ulysse Nardin, Bulgari, Carl F. Bücherer, Hublot, Louis Vuitton, TAG Heuer si Zenith.

Experiența avută în 2020, când pandemia de-abia începea să-și facă resimțite efectele, a ajutat Watches and Wonders să pregătească o ediție cu totul specială în 2021.

Pe agendă se află: lansări de produse și anunțuri majore de parteneriate ale mărcilor, conferințe de presă online, un spectacol matinal live care aduce analiza zilnică a noutăților de la salon în fața privitorilor, plus panouri și discuții conduse de personalități cheie din industrie și alte personalități influente. Curată de mărcile participante și de specialiștii de la Fondation de la Haute Horlogerie, organizatorul Salonului, această bogăție de conținut va fi desfășurată pe parcursul celor șapte zile într-o „sărbătoare a creativității și expertizei excelenței ceasornicești”.

Watches and Wonders Shanghai va suplini lacuna lăsată pe bătrânul continent, însă numai 15 mărci și-au anunțat prezența. Organizatorii, însă, speră în eficacitatea vaccinurilor și își doresc ca restricțiile să poată fi eliminate astfel încât prezența fizică să fie posibilă la Palexpo.

Watches and Wonders 2022, însă, va fi un eveniment de o grandoare aparte, una care va completa golul lăsat de anul pandemic 2020-2021.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322