Victorinox – Scutul elveţian

Anul acesta la Baselworld, Victorinox a adăugat câteva modele noi unei game deja impresionante de ceasuri. XLS Alarm îmbogăţeşte familia Chrono Classic alături de modelul pentru doamne, Lady. Carcasa din oţel are 45 mm în diametru, iar cadranul arată orele, minutele, secundele precum şi totalizatorul de ore şi de minute al cronografului, poziţionat în dreptul orei 9. Potrivirea alarmei cu care este dotat modelul se face cu ajutorul sub-cadranului de la ora 6. În cazul versiunii feminine carcasa are 41mm şi, pe lângă funcţia de afişare a minutelor şi secundelor, pe cea de cronograf.

 

Dive Master 500 Black Ice este noul ceas Victorinox destinat scufundătorilor. Confecţionat din oţel inoxidabil 316L şi tratat PVD, modelul are o entanşeitate de până la 50 de atmosfere. Arată ora, minutele şi data, poziţionată în dreptul orei 3 şi prevăzută cu lupă pentru o citire mai uşoară. Ecranul este din cristal safir tratat anti-reflexie, iar bezelul rotativ unidirecţional îi comunică purtătorului trecerea unor intervale de timp stabilite prin rotire.

 

Introdusă în 2003, colecţia AirBoss îşi sărbătoreşte cea de a cincea aniversare prin lansarea lui Mach 6. Ceasul de inspiraţie aviatică este construit din oţel negru iar numeralele sunt acoperite cu material tratat PVD şi segmente luminiscente care fac posibilă citirea în întuneric. Modelul foloseşte un mecanism cronograf Valjoux 7750 automatic şi va fi produs într-o ediţie limitată de 333 de unităţi.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322