heritage collection victorinox

Victorinox Heritage Collection – un cadou!

Cei care apreciază atât forma, cât și fondul… Ei bine, au o variantă la dispoziție! Victorinox Heritage Collection aduce un design clasic în prim planul lui 2022.

La fel ca seria originală, colecția Victorinox Heritage este în părți egale robustă și lizibilă. Aceasta aduce un omagiu pentru ceasul folosit în armata elvețiană și a sosit la fix pentru a fi dedicată pragmatiștilor. Seria Victorinox Swiss Army Heritage Collection este o introducere excelentă a mărcii pentru noii pasionați de ceasuri și o alegere perfectă pentru cei care sunt deja familiarizați cu marca Swiss Army.

La fel ca toate produsele Victorinox, calitatea și funcționalitatea sunt translatate și în această colecție. Pentru a oferi o lizibilitate ridicată, atât ziua, cât și noaptea, ceasul are cifre distincte și acționare pentru minute și oră de dimensiuni generoase, fiecare acoperită cu Super-LumiNova (cu excepția cifrelor de pe modelele cu cadran alb).

Durabilitatea este asigurată de cristalul de safir rezistent la zgârieturi și protecția coroanei sub forma unei aplicări triple a stratului antireflex. În interior, o mișcare de încredere Swiss Made Ronda 715 alimentează ceasul.

Ceasurile Victorinox Swiss Army Heritage Collection vin în nouă variante ale temei retro-cool, fiecare 40 mm – ceea ce înseamnă că se potrivesc cu o gamă largă de mărimi de încheietura mâinii – cu prețuri cuprinse între 255 euro și 315 euro.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322