Versace Greco Logo Chrono

Versace Greca Logo Chrono – un nou sens

Când vine vorba de lux și impactul unui anumit nume la nivel global, este greu să nu îți vină Versace în minte. Acum compania vine cu un nou ceas: Greca Logo Chrono.

Versace prezintă noul Greca Logo Chrono într-un format opulent care preia din anumite caracteristici aristocratice ușor de identificat. Motivele adoptate la capitolul înfățișare exterioară sunt imediat atașabile ideii de nobilitate. Folosirea aurului este doar un alt bonus!

Versace Greca Logo Chrono este alimentat de o mișcare de cuarț RONDA S60 de fabricație elvețiană, iar cadranul are la bază un design clasic cu trei registre, cu încadrari largi pe fiecare registru.

Motivul Medusa a fost ales pentru că cei care s-au uitat la ea s-au îndrăgostit instantaneu – exact sentimentul pe care Versace spera să îl evoce în cei care s-au uitat la creațiile sale.

Versace cu siguranță nu se oprește la carcasă și cadran atunci când creează un design izbitor – atât opțiunile de brățară, cât și de curele sunt, de asemenea, remarcabile. Brățara integrată folosește un amestec de elemente periate și lustruite în zale, dar ochiul este imediat atras de nume.

Versace Greca Logo Chrono este comercializat acum pentru prețul de 1.220 de euro fără TVA.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322