Vanguard ™ Revolution 3 Skeleton

Ceasul Vanguard ™ Revolution 3 Skeleton de Franck Muller este o realizare ambițioasă, radicală și uimitoare în istoria orologeriei contemporane. Franck Muller dezvăluie Vanguard ™ Revolution 3 Skeleton, oferind totodată un spectacol tehnic excepțional și emoționant.

Turbion cu trei axe

Turbionul cu trei axe corectează forța gravitației în toate direcțiile, contrar unui turbion clasic, care compensează, doar atunci când ceasul se află în poziție verticală.

Sistemul complex de șasiuri este o minunăție tehnică și este rezultatul uneia dintre cele mai complexe creații din Haute Horlogerie.

Capodoperă a micromecanicii

Poziționat în jumătatea inferioară a mecanismului, extraordinarul turbion cu trei axe se transformă încet. Această transformare are loc în ciclurile de o oră, opt minute și 60 de secunde din cele trei șasiuri ale sale.

Mecanismul extrem de complex face din Vanguard ™ Revolution 3 o minune a preciziei, dar mai ales, o capodoperă a micromecanicii.

Rezervă de putere de 10 zile

Puterea vine din angrenaje prin toate cele trei șasiuri pentru a activa roata balansier de cinci ori pe secundă.  Deoarece Revolution 3  are trei șasiuri, angrenajul are o rezistență semnificativă la mișcare. Astfel încât să ofere o abundență de energie pentru a conduce acest turbion cu trei axe, mecanismul a primit o masivă rezervă de putere de 10 zile.

Există două indicații retrograde la ora 4 și 8 pentru evoluția șasiului de opt minute și a celui de 60 de secunde.

Carcasa Vanguard

Găzduit pentru prima dată într-o carcasă Vanguard, acest ceas dispune pe față de o cupolă de safir. Regasim cupola de safir și în spatele ceasului, lucru ce permite accesul vizual nestingherit la magnificul turbion cu trei axă. Carcasa Vanguard făcută din titan de gradul 2, este tratată cu PVD neagru. Cureaua, realizată din piele roșie Alcantara®, preia forma încheieturii și completează perfect decorațiile roșii de pe mecanismul și carcasa Vanguard.

Apare în septembrie 2020

Proiectat și fabricat integral în interiorul Casei, designul futurist al ceasului este o comoară mecanică. Noul Vanguard ™ Revolution 3 Skeleton este livrat cu garanția Franck Muller, de 5 ani pentru turbion. Ceasul este livrat într-o cutie specială, cu un sistem automat de deschidere. Prețul, fără taxe, este de 480.000 franci elvețieni. Livrările încep în septembrie 2020.

Scheletul Vanguard Revolution 3
Scheletul cu triplă axă al scheletului Vanguard ™ Revolution 3 corectează forța gravitației în toate pozițiile, spre deosebire de un tourbillon clasic, care îl compensează doar atunci când ceasul de mână este în poziție verticală. Acest sistem complex de trăsuri este o minunăție tehnică și este rezultatul uneia dintre cele mai complexe creații din Haute Horlogerie.

Referință V 50 REV 3 SQT NR BR (ER)

Carcasa Vanguard
Titan de grad 2 cu tratare PVD spate periat manual
Insertii rosii pe ambele parti ale carcasei
Lățime: 46 mm x Lungime: 55,9 mm x Grosime: 13,7 mm

Cristal safir cu două cupole pe față și spate Rezistent la apă până la 30 de metri

Funcții Ore, Minute, Turbion cu trei axe, rezervă de putere la ora 12, indicatori de progresie a șasiurilor la orele 4 și 8

Instrucțiuni Arborele de înfășurare cu 2 poziții: 1. Înfășurare. 2. Setare ora

Mecanism: Manual cu înfășurare manuală

Rezerva de putere de 10 zile, 359 componente, 36 rubine
Lățime: 34,30 mm. Lungime: 40,30 mm. Grosime: 9,65 mm Frecvențaroții balansier – 18.000 de alternanțe pe oră

Rotirea primei cuști în – 1 minut, celei de-a doua cuști în – 8 minute, celei de-a treia cuști într-o oră

Curea și cataramă: Curea Alcantara® piele roșie cusută manual
Catarama pliabilă din titan de grad 2, periată

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322