Vacheron Constantin Traditionnelle Complete Calendar

Vacheron Constantin Traditionnelle Complete Calendar – excelență-n aur alb

Vacheron Constantin arată cât de avantajoasă poate fi tranziția către un climat monocromatic prin noul Traditionnelle Complete Calendar.

Calendarul triplu și calendarul complet sunt complicații pe care Vacheron Constantin le-a produs de-a lungul anilor fără nicio obstrucție. Acestea oferă un compromis practic și aduc în prim plan o complexitate care de multe ori este disponibilă numai în formate mult mai scumpe!

Vacheron Constantin Traditionnelle Complete Calendar există deja în varianta cu platină și aur roz, dar acum vine și varianta cu aur alb care promovează un cadran gri ce conferă o eleganță remarcabilă.

Vacheron Constantin Traditionnelle Complete Calendar este alimentat de calibrul 2460 QCL/1 – un calendar triplu de înaltă precizie care respectă fiecare fază a lunii și acest lucru nu va trebui ajustat pentru următorii 122 de ani. Mișcarea, cu calendarul complet și faza lunii, are 29 mm în diametru, 5,40 mm grosime, față de 26,2 mm x 3,6 mm pentru 2450.

Prețul practicat este de 38.200 de euro fără alte taxe și dimensiunile rămân aceleași: diamentru de 41 de mm și grosime de 10.7 mm. Rezistența la apă este de până la 30 de metri adâncime.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322