Vacheron Constantin Les Cabinotiers Westminster Sonnerie Tribute to Johannes Vermeer 1

Vacheron Constantin prezintă Les Cabinotiers Westminster Sonnerie Tribute

Epoca barocului a fost o perioadă în care complexitatea s-a măsurat în realizări magnifice – nu doar în arhitectură, ci și în orologerie. Vacheron Constantin onorează creativitatea vremii cu Les Cabinotiers Westminster Sonnerie Tribute.

Combinând atât complicațiile Grande Sonnerie, cât și Petite Sonnerie, împreună cu un minute repeater și un tourbillon glorios care se alătură unui ansamblu prelucrat cu finețe, Vacheron Constantin redă lumii o operă de artă cu caracter practic.

Carcasa din aur de 18K are o lățime de 98 de mm și o grosime de 32,6 mm. Aici maestrul gravor al lui Vacheron Constantin începe să creeze un tribut filigranat pentru motivele clasice olandeze, începând cu un model de lalea care se repetă în jurul cadrului flancat de margini gemene perlate într-un omagiu viclean adus „Fetei cu cercei de perle”. Șapte nuanțe de negru au fost amestecate pentru a crea fundalul și peste 20 de focuri de foc au fost necesare pentru a stabiliza culorile delicate ale portretului. Rezultatul final este o recreere uimitoare și vibrant detaliată a celei mai faimoase dintre toate lucrările de artă olandeze.

În contrapunct cu decorul fastuos al carcasei, cadranul Vacheron Constantin Les Cabinotiers Westminster Sonnerie Tribute to Johannes Vermeer este clasic și restrâns.

Vacheron Constantin Les Cabinotiers Westminster Sonnerie Tribute to Johannes Vermeer 2

Complexitatea reală a lui Vacheron Constantin Les Cabinotiers Westminster Sonnerie Tribute to Johannes Vermeer este dezvăluită prin mișcarea sa unică în interior, Calibrul 3761.

Vacheron Constantin Les Cabinotiers Westminster Sonnerie Tribute este o reprezentare ideală a haute horlogerie, așadar prețul rămâne un mister care va fi elucidat doar viitorului proprietar. Alte piese nu vor mai fi create.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322