Vacheron Constantin Malte Tourbillon High Jewellery

Îmbrăcat complet în diamante baguette-cut, aşezate în aşa fel încât să reflecte la maxim lumina, ceasul ascunde aproape complet sub acestea cadrul carcasei din aur alb de 18k.

Doar tourbillon-ul, care sugerează crucea malteză, semnătura brandului, întrerupe marea de diamante, fiind chiar pus în valoare de aceastea. În total, 418 diamante au fost folosite, totalizând 19,6 carate.

Tehnica montării diamantelor în aşa fel încât să formeze o masă omogenă este extrem de complicată şi meticuloasă. Fiecare dintre cele 418 diamante a fost tăiat manual, la precizii de microni pentru a se potrivi perfect în locul destinat.

Malte Tourbillon High Jewellery este certificat Hallmark of Geneva, introducerea noilor criterii acum doi ani, care privesc ceasul ca pe un tot, motivându-i pe cei de la Vacheron Constantin să obţină certificarea pentru cât mai multe piese.

 

Ceasul este echipat cu calibrul 2795, cu 169 de componente şi întoarcere manuală, care oferă o rezervă de putere de circa 45 de ore, iar cureaua este din piele de aligator, neagră.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322