Vacheron Constantin pune Luvrul la incheietura

Un eveniment aproape uimitor are loc la final de 2020, dupa ce Vacheron Constantin a decis ca vrea sa puna Luvrul la incheietura unor maini norocoase.

Printr-un parteneriat cu Christie`s si Muzeul Luvru, Vacheron Constantin ofera o serie de piese unicat care reprezinta piese de referinta din cadrul celebrei institutii franceze.

Desi majoritatea pieselor Vacheron Constantin sunt exemplare destul de ravnite, prin programul Les Cabinotiers se adopta o cu totul noua filosofie a carei menire este sa pregateasca ceasuri extrem de atractive. Pana acum si-a demonstrat cu adevarat utilitatea de-a lungul anilor prin crearea unor editii precum Mechaniques Sauvages, Musique Du Temps sau Ref. 57260.

Vacheron Constantin este un producator de ceasuri foarte apreciat. Ceasul de buzunar Vacheron Constantin nr. 402833 (1929), detinut de regele Egiptului Fuad I , este unul dintre cele mai scumpe ceasuri vandute vreodata la licitatie , aducand la Geneva 3 aprilie 2005 2,77 milioane de dolari (3.306.250 CHF ) In 2015, Vacheron Constantin a introdus ceasul de buzunar Reference 57260 , care detine in prezent titlul de cel mai complicat ceas mecanic realizat vreodata, cu 57 de complicatii orologice.

Acum, insa, colaborarea cu Christie`s si Muzeul Luvru transforma toata aceasta experienta intr-una de invidiat.

Cele trei entitati conlucreaza pentru a oferi o adevarata experienta incredibila pentru o singura persoana. In acest sens s-a organizat o licitatie care va inceta pe 15 decembrie.

Castigatorul licitatiei online va vizita Paris si Geneva. In urma unei experiente de turist protejat de atentia publica persoana isi va putea alege o piesa artistica preferata, iar aceasta va fi reprodusa in smalt pe cadranul ceasului care va garanta o adaugire fantastica pentru orice incheietura.

Cu o dimensiune de numai 40 de mm, carcasa va fi realizata din platina, aur roz sau aur alb si va putea fi gravat. Calibrul 2460 SC va fi, de asemenea, vizibil, insa aceasta licitatie nu e doar despre munca in miniatura pe care o presupune un asemenea exemplar.

Finalmente, castigatorul licitatiei va putea purta la mana sa chiar si o reproducere fidela si unica a celebrei Mona Lisa de Leonardo da Vinci. Imaginatia, insa, nu este limitata doar la cele mai celebre piese din muzeu.

Licitatia nu se va mai repeta.

Toate veniturile obtinute din aceasta initiativa vor fi indreptate catre initiativele sociale ale Muzeului Luvru.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322