Vacheron Constantin creează Heure Romantique

Noul ceas Créatives Heure Romantique creat de Vacheron Constantin Heures este simbolul eleganței și al rafinamentului. Cu o carcasă în formă de floare, înfrumusețată cu 123 de diamante, modelul surprinde farmecul de epocă al erei Art Nouveau.

Exclusiv, delicat și atemporal, o nouă variantă a modelului Heure Romantique îmbrăcat cu un cadran negru din sidef completează colecția Heures Créatives dezvăluită în 2015. Modelul Heure Romantique susține imediat imaginația, evocând imagini ale femeilor rafinate și inventive care au îmbrățișat stilul Art Nouveau cu aproape un secol în urmă. Volute grațioase, curbe fluente și arabescuri inspirate de natură au alimentat creativitatea artistică a lui Vacheron Constantin.

Inspirat de o piesă din 1916 creată în perioada Belle Époque și Art Nouveau, acest ceas din aur alb de 18K sărbătorește acea eră romantică cu florile, natura și animalele sale. Folosind un cadru care a prevalat la începutul anilor 1920 și ’30 și care este și astăzi relevant, ceasul din aur alb de 18 karate se mândrește cu un total de 104 diamante așezate pe două niveluri ale carcasei pentru o atracție uimitoare. Pentru a sublinia această compoziție armonioasă, coroana este acoperită cu un diamant, iar circumferința carcasei este împânzită cu pietre mici gravate fin, ajungând astfel la un total de 123 de pietre prețioase, cu o greutate de 2,6 carate.


Modelul Heure Romantique este alimentat de mecanismul manual extrem de subțire Calibru 1055. Acest mecanism, cu cele 115 componente și 21 de bijuterii, funcționează cu o rată de 21.600 v.p.h. și are aproximativ 40 de ore de rezervă. Cu un diametru mic de abia 15,70 mm, mecanismul se potrivește perfect în carcasa Heure Romantique încântătoare și în formă distinctivă.

Cu acest nou ceas din aur de 18 karate, cu diamante, feminitatea este accentuată în fiecare detaliu al acestui. De asmenea, Vacheron Constantin nu numai că își prezintă abilitatea de a îmbrățișa trecutul și de a-l aduce cu ușurință în prezent, dar și demonstrează cu îndemânare expertiza sa în ceasornicărie și în crearea bijuteriilor.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322