Urwerk, vedetă în Avengers: Endgame

Seria de filme cu cele mai mari încasări din istoria cinematografiei americane, Avengers, are printre supereroii săi și unul mai puțin obișnuit. Grație unui parteneriat cu Robert Downey, manufactura Urwerk a devenit, prin ceasurile sale UR-105 CT Iron și UR-111C Black Cobra, părtașă la salvarea umanității.

Tony Stark, faimosul Iron Man, este cu siguranță cel mai carismatic supererou al momentului. Inventatorul fictiv al unui laborator de înaltă tehnologie este un geniu inteligent, frumos și bogat. Iar când a decis să salveze omenirea în ultima creație a studiourilor americane, Avengers: Endgame, spectaculosul om de fier a purtat la mână ceasurile casei Urwerk, UR-105 CT Iron și UR-111C Black Cobra.

Parteneriatul dintre Urwerk și Robert Downey datează încă din 2017, atunci când actorul a invitat manufactura să realizeze ceasul lui Spiderman din Homecoming. Iar în 2019, la premiera Avengers: Endgame, vedeta americană a ținut să poarte la mână o nouă creație a maeștrilor ceasornicari, futuristul UR-111C Black Cobra, ceas care a avut premiera mondială la Baselworld 2019.

„Romanele și filmele science fiction au fost întotdeauna o sursă de inspirație pentru mine”, a declarat Martin Frei, designerul-șef și co-fondatorul Urwerk. „Puteți vedea influența SF în toate piesele pe care le dezvoltăm. Ficțiunea ne-a depășit și ne-a atras în lumea sa. Este ceva magic”, a continuat Frei.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322