Un nou magazin Richard Mille, pe malul Marii Mediterane

La deschiderea magazinului din zona de retail de lux ce inglobeaza o selectie fina de branduri, gazduita de Harrods si Porto Cervo Marina, au participat Richard Mille, Roberto Mancini – manager de fotbal si partener al lui Richard Mille, Dominique Guenat – partenerul de afaceri al lui Richard Mille si Peter Harrison – CEO al Richard Mille Europe, Middle East and Africa Ltd.

La eveniment au asistat jurnalisti italieni si nu numai, care au participat atat la receptia din incinta magazinului, cat si la cina organizata la unul dinte cele mai renumite restaurante din Italia, pe Costa Smeralda.

Situata in impresionantul port natural de pe coasta de nord-est a Sardiniei, Porto Cervo este una dintre cele mai faimoase si exclusiviste statiuni de la malul Marii Mediterane, atragand astfel iubitori de ceasuri apartinand elitei internationale. 

Gratie renumelui acestei prestigioase destinatii, Richard Mille anunta cu mandrie deschiderea primei “stagiuni” din Sardinia, care s-a concretizat datorita colaborarii fructuoase cu Harrods, ce dateaza de ani buni.

Ca si in cazul celui din Londra, noul magazin cu o suprafata de 50 de metri patrati pune la dispozitia celor interesati o gama larga de ceasuri Richard Mille. Vor fi incluse ceasuri cu tourbillon si editii lilmitate, precum si cele mai recente versiuni, cum ar fi RM 11-01 Roberto Mancini Flyback Chronograph si RM 39-01 Automatic Aviation E6-B, fiind singurul loc unde aceste ceasuri pot fi vazute.

Colectia expusa va fi completata de exceptionalul RM 003 Boutique Special Edition si de o piesa unica – RM 016 White Gold – ce are un cadran cu model geometric.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322