bell & ross br-05

Un nou Bell & Ross superb

bell & ross br-05

După faimosul model de aviație BR 03, francezii de la Bell & Ross au lansat un nou ceas dedicat vieții urbane. Este vorba despre BR 05, un accesoriu dedicat exploratorilor urbani.

Cu un look ușor de recunoscut pentru fanii casei de orologerie Bell & Ross, noul ceas BR 05 respectă principiile brand-ului francez – lizibilitate, fiabilitate și precizie. Forma pătrat-rotundă îi dă ceasului o alură masculină. Cadranul este simplu, luminat subtil și doar trei cifre sunt voluminoase 6, 9 și 12.

Carcasa are 40 mm diametru și este din oțel, la fel ca brățara perfect integrată, pentru un aspect coerent și echilibrat. Și dacă tot vorbim de brățară, aveți de ales între oțel, pentru un stil elegant, sau cauciuc, dacă preferați o variantă mai sport.

În noua colecție Bell & Ross se mai află și un model de ceas cu un cadran schelet, limitat la 500 de exemplare și, cireașa de pe tort, un ceas din aur roz de 18 karate. Ceasul BR 05 se laudă cu un calibru BR-CAL.321 și este etanș până la o adâncime de 100 metri. Modelele sunt disponibile pe site-ul Bell & Ross cu prețuri pornind de la 3.990 euro.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.