Laurent Ferrier

Un ceas vintage-contemporan de la Laurent Ferrier

Laurent Ferrier

Artizanii Laurent Ferrier impresionează din nou cu un ceas inspirat de design-ul unui model din anii ’50. Galet Ecole Annual Calendar Vintage a fost produs în doar 5 exemplare.

Așa cum îi spune și numele, noul ceas cu un cadran în culoarea șampaniei e dotat cu funcția calendar anual, o complicație care recunoaște lunile cu 30 și 31 de zile și trece automat la ziua 1 a lunii. Singura dată când trebuie reglat manual este la 1 martie. Calibrul 126.01 îi oferă o rezervă de energie de 80 de ore, iar întreg mecanismul are 235 de componente și este realizat manual în atelierele Laurent Ferrier.

Brand-ul elvețian de lux Laurent Ferrier, cunoscut pentru rafinament și finisajele ireproșabile, este reprezentat în România de CAESAR Concierge, așadar, puteți cere mai multe detalii la adresa de email caesar@automedia.ro.

În 2010, Laurent Ferrrier a câștigat premiul pentru cel mai bun ceas bărbătesc la Grand Prix d’Horlogerie de Geneve (GPHG). Succesul s-a repetat și la GPHG în 2015 și 2018, pentru ceasul Galet Ecole Annual Calendar.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322