Un ceas pentru cunoscători

Un ceas pentru cunoscători este  Pioneer Center Seconds Swiss Mad Red. Totodată este și un ceas de pionierat cu spirit de aventură. Chiar dacă este un ceas pentru cunoscători este confortabil și conceput pentru purtarea zilnică.

Carcasă din oțel

Echipat cu o carcasă din oțel, este conceput pentru a se potrivi în orice situație demonstrându-și versatilitatea. La acest model cu aspect intrigant, H. Moser & Cie. a ales un cadran nou, clar îndreptat să întoarcă capetele cu culorile sale calde,vibrante: Swiss Mad Red fumé.

Pentru cunoscători

Cu caracterul său puternic, Pioneer Center Seconds Swiss Mad Red este proiectat să atragă clientul cunoscător de orologerie. Cadranul său este literalmente fascinant. La fel de rar în natură cum este în Haute Horlogerie, roșul este sinonim cu viața, puterea și pasiunea. În anumite culturi, este un simbol al bucuriei și al norocului. Acesta adaugă o notă rafinată acestui model hotărât în eleganța-i proprie, cu nonconformismul său îndrăzneț. Protejat de un dom de cristal de safir, cadranul fumé al lui Swiss Mad Red  este echipat cu indici fațetați,. De asemenea întânim puncte pline de Superluminova®, la fel ca indicatorii de oră și minute, care sunt parțial scheletați.

Mecanismul HMC 200

Inima lui  Pioneer Center Seconds Swiss Mad Red bate HMC 200. Mecanismul este proiectat, dezvoltat și produs în interiorul Casei. Calibrul HMC 200 este echipat cu un organ de reglare, fabricat de compania soră a lui H. Moser & Cie, Precision Engineering AG. Decorat cu celebrele dungi duble Moser pe punți și pe discul principal calibrul HMC 200 este 100% elvețian, 100% Moser.

Cu o rezervă de putere minimă de trei zile, Swiss Mad Red este un partener pe tot parcursul vieții. Este gata să facă față sub apă, unde rezistența la apă este de  12 ATM.

Referință 3200-1207, model din oțel, cadran fumé  Swiss Mad Red, curea neagră din cauciuc

Carcasă – oțel solid, diametru: 42,8 mm, grosime fără cristal de safir: 10,6 mm, cristal de safir cu cupolă, capac carcasă transparent, coroană împodobită cu un “M”, rezistent la apă la 12 ATM

Cadran – Swiss Mad Red fumé cu tipar radial, indici aplicați, cu markeri de oră în Superluminova®, săgeți indicatoare în formă de frunze, parțial scheletizate, elemente luminescente Superluminova® aplicate peindicatoarele de oră și minute

Mecanism –  Calibru auto-înfășurare HMC 200, diametru: 32,0 mm sau 14 1/4 linii, grosime: 5,5 mm, frecvență: 21.600 Vib / h, 27 de rubine, sistem de înfășurare automată bidirecțional cu clichet, greutate oscilantă gravată, rezervă de putere: minim 3 zile, stop seconds, arc original Straumann® cu spirală plată, finisare Moser

Funcții – Ore și minute, secunde centrale

Curea – Curea neagră din cauciuc, cataramă din oțel, gravată cu sigla H. Moser & Cie

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.