Ulysse Nardin Freak X Razzle Dazzle

Ulysse Nardin, un nou ceas în ediție limitată: Freak X Razzle Dazzle

Când vine vorba de camuflaj, ne imaginăm o persoană îmbrăcată în diferite nuanțe sau texturi de verde, alb sau bej. Acesta, însă, a căpătat numeroase forme de-a lungul istoriei. Una dintre acestea este acum prezentată și de Ulysse Nardin Freak X Razzle Dazzle.

Cunoscut sub titulatura „dazzle”, acest tip de camuflaj a fost dezvoltat pentru prima dată în Primul Război Mondial pentru a înlătura ușoara recunoaștere a Forțelor Navale Britanice. Această textură îngreunează discernerea corectă a formei, vitezei și direcției de deplasare. Acesta este folosit chiar și în ziua de astăzi, cu precădere în industria auto. În lumea ceasurilor nu prea și-a făcut simțită prezența. Până acum!

Ulysse Nardin a realizat carcasa de 43 mm a Freak X Razzle Dazzle în titan negru acoperit cu DLC. Cu un amestec mat de suprafețe periate și sablate, acest design furtunos al carcasei lasă un flash minim în imagini pentru a distrage atenția de la complexitatea vizuală a cadranului. De asemenea, designul general al carcasei este futurist, dar simplu, cu o mână de atingeri distinctive, cum ar fi o ramă crestată și o construcție stratificată pentru a spori linia care curge neîntreruptă, care trece de la vârful conic al vârfului până la vârful lugului. În spate, o vitrină din safir oferă o vedere a părții din spate mai simple, mai puțin înfrumusețate a mișcării din interior.

Ulysse Nardin Freak X Razzle Dazzle1

Ulysse Nardin Freak X Razzle Dazzle este pe cât de deosebit, pe atât de fragil. Are o rezistență la apă de doar 50 de metri!

Ulysse Nardin Freak X Razzle Dazzle are un design complet scheletat, cu suprafața de sub receptor formată în întregime de plăci de mișcare. Acestea fiind spuse, aranjarea completă a plăcilor permite încă o vizualizare detaliată a funcționării interioare a mișcării, prin transparentizarea elementului de semnătură al lui Freak X – mișcarea carusel. Datorită unui angrenaj planetar integrat ușor în inel care susține indicii orelor, trenul de angrenaje al Freak X Razzle Dazzle se rotește împreună cu limba distinctivă de minute supradimensionată, cu mai multe elemente, inclusiv roata de echilibru din siliciu montată direct pe mână drept contrapondere.

Ulysse Nardin Freak X Razzle Dazzle2

Mișcarea automată internă Calibru UN-230 este pe ecran complet în interiorul Ulysse Nardin Freak X Razzle Dazzle.

Vor fi produse doar 30 de exemplare Ulysse Nardin Freak X Razzle Dazzle, iar prețul de comercializare pleacă de la 22.500 euro fără alte taxe.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322