ulysse

Ulysse Nardin are factorul X

ulysse

Brand-ul elvețian de ceasuri Ulysse Nardin se lansează într-o nouă aventură și anunță că va sponsoriza cea mai provocatoare și periculoasă cursă de sailing din lume – Vendée Globe, supranumită și “Everestul Mărilor”. Iar pentru a marca momentul au fost create 3 noi ceasuri de diving, firește.

Diver X Cape Horn, Diver X Nemo Point și Diver X Antarctica sunt ceasurile Ulysse Nardin pe care orice Ulyse al zilelor noastre și le dorește. Cele trei modele au un calibru UN-118, carcase de 44 mm și au fost produse în ediție limitată – numai 300 exemplare de fiecare. Iar prețurile pentru noul Ulysee se apropie de 10.000 euro.

„Vendée Globe nu este o cursă pentru cei care nu au încredere în ei. Este o provocare pentru un Ulyse al zilelor noastre care poate să-și confrunte fricile și să se întreacă cu forțele naturii pentru a duce la capăt o Odyssee de proporții epice,” Patrick Pruniaux, CEO of Ulysse Nardin.

În plus, marca elevțiană a creat și o nouă linie de ceasuri pentru femei – Lady Diver. Un model puternic și elegant pentru femeile pasionate de sporturile pe apă.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322