U-Boat Sommerso Bronzo pro-diver – ceasul realizat din pasiune pentru scufundări

Născut din pasiunea pentru scufundări, U-Boat lansează o nouă variantă a ceasului Sommerso Bronzo pro-diver, de data aceasta cu ramă ceramică.

Fascinat de contraste, Italo Fontana combină carcasa din bronz antichizat de 46 mm cu ceramica utilizată pentru noul inel circular plasat pe cadru.

Această ceramică, utilizată pe scară largă în industria aerospațială, are o rezistență la căldură foarte mare și păstrează culoarea ramei intensă și nealterată în timp, chiar și după expunerea îndelungată la razele ultraviolete.

Ceasul prezintă în partea stângă coroana simbolică U-BOAT cu dispozitivul său de protecție brevetat, precum și o placă gravată cu numărul de serie, în timp ce carcasa din bronz antic a fost supusă unui tratament anticoroziv.

Geamul de safir cu tratament antireflex protejează cadranul negru al ceasului, care are un contor suplimentar de 24 de ore și o fereastră de dată plasată la ora 9.

Ceasul se mândrește cu un mecanism automat elvețian, personalizat conform specificațiilor U-BOAT cu dată, ore, minute, secunde și este rezistent la apă la o adâncime de 300 de metri.

În ceea ce privește prețul de achiziție, încă nu au fost comunicate informații în acest sens.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322