TX 500 – Timp mondial

Tx 500 World Time este unul dintre acele ceasuri care combină în mod fericit un design interesant cu funcţiile deosebite. Pus în mişcare de un mecanism quartz modelul este capabil, aşa cum i-o spune şi numele, de a arăta fusuri orare multiple.

Cele două butoane de pe partea dreaptă mută în faţă sau în spate acul indicator în unul dintre cele 24 de oraşe în timp ce limba din dreptul orei 10 indică pe scara gradată al doilea fus orar. Un al treilea buton schimbă anotimpul – iarnă sau vară – pentru a semnala schimbările de oră. De exemplu, pe continentul european ora se schimbă în martie şi octombrie. Dacă oraşul ales pentru al doilea fus orar se află în emisfera nordică atunci „Summer” va indica perioada dintre cele două luni. În Sydney opţiunea va fi invers.

Carcasa din oţel inoxidabil este galvanizată cu aur roz de 18K pe porţiunea bezelului şi butoanelor. Deşi cadranul este ocupat de şase indicatoare separate (ore, minute, secunde, fus orar, timp de vară/iarnă)Tx 500 nu pare deloc aglomerat. Un semn de eleganţă este coroana „onion” (în formă de ceapă) emailată. Tragerea ei în cele trei poziţii modifică opţiunile de potrivire.

 

Sursa foto

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322